پیام خراسان
معین‌های اقتصادی مجری ایجاد هفت هزار شغل در تربت‌حیدریه
دوشنبه 13 مرداد 1399 - 08:39:22
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - تربت‌حیدریه- فرماندار ویژه تربت‌حیدریه به عقد 56 تفاهمنامه سرمایه‌گذاری به ارزش 22 هزار میلیارد ریال در چارچوب مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در این شهرستان اشاره و بیان کرد: اجرای طرحهای موضوع این تفاهمنامه‌ها هفت هزار فرصت شغلی جدید ظرف چهار سال ایجاد می‌کند.

علی رستمی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: از زمان آغاز اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی ابلاغ شده توسط استاندار خراسان رضوی تاکنون 15 معین اقتصادی که 13 نفرشان مرد و بقیه زن هستند در تربت‌حیدریه مشغول فعالیت شده‌اند
وی توانمندسازی روستاییان و ایجاد اشتغال پایدار را از اهداف مهم طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی دانست و ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های موجود در روستاهای منطقه، تاکنون 17 صندوق خرد روستایی در بخش جلگه رخ و هشت صندوق نیز در بخش مرکزی تربت‌حیدریه راه‌اندازی شده است و طبق پیگیری‌های صورت گرفته، راه‌اندازی سه صندوق دیگر نیز در دست اقدام است.
فرماندار ویژه تربت‌حیدریه کارخانه‌های فولاد رخ، نیروگاه برق راشد و طرح فرآوری خاک‌های صنعتی را از جمله پروژه های بزرگ صنعتی در حال اجرا در تربت‌حیدریه ذکر کرد و گفت: با توجه به مزیت‌های خاص این شهرستان در حوزه کشاورزی و معادن، توسعه سنگ تراشی عقیق، راه‌اندازی بزرگترین واحدهای تخصصی زعفران (آزمایشگاه، بسته‌بندی، سورت پیاز، انبار و نگهداری) و واحدهای بسته‌بندی خشکبار و گیاهان دارویی از جمله طرح های تولیدی ایجاد شده در این منطقه است.
وی توسعه کشت گلخانه‌ای، فرت بافی، ابریشم بافی، ابریشم کشی، فرآوری ضایعات پیله ابریشم، نگین تراشی، تولید پوشاک، بسته‌بندی خشکبار و ادویه جات گیاهی، پرورش گاو شیری، جوجه و مرغ تخم‌گذار، پرورش بوقلمون گوشتی، گوسفند و ایجاد یک هکتار توتستان در راستای تامین خوراک کرم ابریشم را از جمله طرح‌هایی عنوان کرد که با حمایت معین‌های اقتصادی در این شهرستان احیا شده است.
رستمی "نمدمالی، جوراب‌بافی، عروسک‌سازی، قالیبافی، پلاستیک‌سازی، لعاب‌سازی، کارتن‌سازی و همچنین کارگاههای خیاطی" را از دیگر مشاغل سنتی احیاشده توسط معینهای اقتصادی در تربت‌حیدریه برشمرد.
مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربت‌حیدریه در فاصله 150 کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.
علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج "طرح مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی" را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا با تقسیم استان به 12 منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری کرده است. 
طرح مثلت توسعه اقتصادی - فرهنگی سه ضلع "کارگزاران حکومتی، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی" دارد که ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند و استاندار خراسان رضوی برای اجرای این طرح به همه 31 شهرستان این استان سفر و در همین چارچوب بیش‌از 100 تفاهمنامه اقتصادی را با مسوولان محلی و شرکتهای اقتصادی بخش خصوصی به عنوان "معین اقتصادی" امضا کرده است. 
بر این اساس تاکنون با هدف رفع مشکلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته خراسان رضوی صدها پروژه با سرمایه‌گذاری چندین هزار میلیارد ریال تعریف شده است.
در همین ارتباط نهادی نیز با عنوان "نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی" توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که وظایف آن فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معینهای اقتصادی، کنترل و نظارت بر پروژه‌ها و عملکرد معینها، پیگیری امور اداری و مشکلات معینهای اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران است. 
برچسب‌ها
استانداری خراسان رضوی تربت حیدریه اشتغال فراگیر توسعه روستایی سرمایه گذاری

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/253610/معین‌های-اقتصادی-مجری-ایجاد-هفت-هزار-شغل-در-تربت‌حیدریه
بستن   چاپ