پیام خراسان
معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد:
نبود آمار دقیق از دانش آموزان بی‌بهره از زیرساخت‌های فناوری
سه شنبه 8 مهر 1399 - 12:37:14
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آمار دقیقی نداریم که چه تعداد از دانش‌آموزان از زیرساخت‌های فناوری بی بهره‌اند، گفت: اما برای این دانش‌آموزان بسترهای جایگزین ارائه شده، بسته‌های آموزشی تهیه شده و آموزش آن‌ها از طریق برنامه‌های تلویزیونی دنبال می‌شود.

رضوان حکیم‌زاده، امروز سه شنبه 8 مهرماه در بازدید از مدرسه علامه حلی دختران بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در مناطق روستایی و عشایری و شهرهایی که جمعیت کمتری دارند، استقبال از حضور در مدارس زیاد بوده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در مناطق شهری در حال جمع‌بندی آمار نهایی استقبال دانش‌آموزان هستیم تا بتوانیم در پایان ماه مهر ارزیابی دقیق داشته باشیم.
معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برنامه وزارت آموزش و پرورش این است که صرف نظر از شرایط، تمام دانش‌آموزان باید برنامه آموزشی داشته باشند.
حکیم‌زاده ادامه داد: مدیر مدرسه و مسئولان مناطق موظف به پیگیری هستند که هیچ دانش‌آموزی به دلیل عدم دسترسی به زیرساخت‌های فناوری از جریان آموزش بازنماند.معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه راهبران آموزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مناطق عشایری بسته‌های آموزشی را توزیع می‌کنند، افزود: باتوجه به شروع سال تحصیلی در مناطقی که امکان استفاده از محتوای الکترونیکی وجود نداشته، بسته‌های آموزشی توزیع شده است.
حکیم‌زاده بیان کرد: معلم، مسئول یادگیری تک تک دانش‌آموزان بوده و باید نقشه یادگیری را برای دانش‌آموزان تهیه کند که در نقشه یادگیری یکی از اجزای مهم تدریس، بحث بازخورد و ارزشیابی است.
وی با بیان اینکه در فضای مجازی ارزشیابی تعریف خاص خود را دارد، اما در مجموع تحقق اهداف برنامه درسی مدنظر است، تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری، مجموع فعالیت‌های دانش‌آموزان به صورت حضوری و مجازی و بسترهای دیگر مبنای آموزش خواهد بود.
معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هدف از این آموزش‌ها، کسب مهارت‌هایی است که در برنامه درسی پیش بینی شده است، افزود: فعالیت‌های آموزشی و یادگیری پیش‌دبستانی مجازی از 19 مهرماه جاری و هم‌زمان با هفته کودک در سراسر کشور و از طریق شبکه آموزش، صداوسیمای استان‌ها و شبکه شاد، آغاز می‌شود.
حکیم‌زاده ادامه داد: برنامه ویژه وزارت برای آن دسته از نوآموزان جدیدی که ثبت‌نام نکرده‌اند، این است که از بستر فضای مجازی ثبت‌نام صورت گیرد.
وی اظهار کرد: براساس اهداف یازده گانه برنامه درسی دوره پیش دبستانی و با درنظر گرفتن ضرورت آماده کردن دانش‌آموزان برای سال آینده و ارتباط موثر با خانواده‌ها برنامه‌هایی به صورت استانی در بستر فضای مجازی آماده می‌شود.
معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تهیه درسنامه‌هایی با حمایت والدین، افزود: این برنامه به شکلی اجرا می‌شود که جذب 100 درصدی نوآموزان را داشته باشیم.
حکیم‌زاده با اشاره به وضعیت هوشمندسازی مدارس، تصریح کرد: مدارس هوشمند جزء برنامه‌های وزارت بوده که از گذشته استان‌ها در این زمینه تلاش‌های بسیار خوبی داشتند.
وی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند این موضوع بسیار خوب پیش رفته است، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اصلی وزارت، استفاده از بستر فناوری‌ها برای غنی‌سازی آموزش است که موضوع کرونا باعث شد این امر را با شتاب بیشتری دنبال کنیم.
معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ارائه بسته تشویقی از سوی وزارت برای معلمان، افزود: علی رغم اینکه از اسفندماه مدارس تعطیل بودند و آموزش‌ها از بستر فضای مجازی و تلویزیون دنبال شد، اما وزیر آموزش و پرورش تمام تلاش خود را به کار گرفت تا فوق العاده ویژه‌های فرهنگیان را برقرار کند.
حکیم‌زاده ادامه داد: اکنون در شرایط خاصی به سر می‌بریم که همه اقشار جامعه به خصوص پزشکان بیش از توان کار می‌کنند و معلمان نیز از این قاعده مستثنی نیستند اما با همدلی و مسیولیت پذیری باید کار پیش رود.
وی یادآور شد: با توجه به پیش بینی‌هایی که صورت گرفته، علی رغم شرایط دشوار و شیوع ویروس کرونا نمی‌گذاریم آموزش به هیچ عنوان تعطیل شود.
انتهای پیام 

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/267101/نبود-آمار-دقیق-از-دانش-آموزان-بی‌بهره-از-زیرساخت‌های-فناوری
بستن   چاپ