پیام خراسان
چند درصد از دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی در رشته اصلی خود فعالیت دارند؟
سه شنبه 8 مهر 1399 - 13:56:11
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی معاون نظارت و سنجش دانشگاه علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه 70 درصد از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی شاغل هستند، گفت: 40 درصد از دانش آموختگان این دانشگاه در رشته اصلی خود فعالیت دارند در حالی که شاهد سیر صعودی افزایش میزان دانش آموختگان بیکار سایر دانشگاه‌ها هستیم.

محسن محمدزاده، امروز سه شنبه 8 مهر در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در دهه گذشته با چالش رو به رو شده بود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: توسعه کمی ما را از توسعه کیفی غافل کرده بود، اما طی چند سال اخیر بحث توسعه کمی و کیفی و توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای جزء اصول این دانشگاه قرار گرفت و اکنون آموزش عالی توجه ویژه و خاصی به دانشگاه علمی کاربردی دارد. 
معاون نظارت و سنجش دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان اینکه واحدهای تولیدی به نیروهای مهارتی نیازمند است، تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی در کشور وظیفه تربیت نیروهای مهارتی را بر عهده دارد چرا که این نیروها می توانند چرخه تولید کشور را به حرکت درآورند.
محمدزاده بیان کرد: طی چند سال اخیر، نرخ پذیرش آموزش عالی در کشور کاهش یافته که این موضوع باعث خالی شدن صندلی‌های دانشگاه‌های مهم کشور شده، اما در این سال‌ها دانشگاه علمی کاربردی در پذیرش دانشجو سیر صعودی داشته است.
وی افزود: امسال نسبت به سال گذشته میزان پذیرش دانشجویان این دانشگاه 17 درصد افزایش یافته است که این موضوع نشان دهنده افزایش استقبال از آموزش‌های مهارتی است.
محمدزاده با بیان اینکه امیدواریم از این دانشگاه بیش از گذشته حمایت شود چرا که امروز دانشگاه علمی کاربردی در ریل اصلی هدف تاسیس خود قرار گرفته است، بیان کرد: با کمک دانش‌آموختگان این دانشگاه می‌توانیم کشور را از وضعیت فعلی نجات دهیم.
وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا تسهیلاتی برای دانش‌آموختگان کارآفرین خود تهیه کند، افزود: دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی کارآفرین هستند و بیشترین نوآوری‌ها در کشور توسط این دانش آموختگان به دست آمده است.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی نیاز کشور را هدف قرار داده است و به آن توجه دارد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه علمی کاربردی، حمایت از مراکز نوآفرین و ایجاد استارت آپ‌ها است.
محمدزاده افزود: این حمایت‌ها ادامه خواهد داشت و این دانشگاه در کنار فعالیت‌های آموزشی خود به اجرای وسیع‌تر و علمی‌تر و دقیق‌تر دوره‌های کوتاه مدت خواهد پرداخت چرا که این دوره‌ها زودبازده و اثرگذارتر هستند.
وی ادامه داد: خراسان جنوبی در همه حوزه‌ها باید توسعه یابد و راه آن تامین نیروی انسانی ماهر لازم است که این وظیفه بر عهده دانشگاه علمی کاربردی قرار دارد.
محمدزاده با بیان اینکه باید در دانشگاه علمی کاربردی به حوزه کشاورزی توجه بیشتری داشته باشیم چرا که از اهمیت بسیاری برخوردار است، یادآور شد: در سال جاری 250 هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 550 مرکز در سراسر کشور فعال بوده و 800 برنامه جدید در دستور کار دانشگاه علمی کاربردی قرار دارد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/267129/چند-درصد-از-دانش‌آموختگان-دانشگاه-علمی-کاربردی-در-رشته-اصلی-خود-فعالیت-دارند؟
بستن   چاپ