پیام خراسان
معاون استاندار خراسان جنوبی خبر داد:
رفع کمبود فضاهای آموزشی استان براساس تعیین نیازمندی‌ها و اولویت‌ها
دوشنبه 21 مهر 1399 - 18:25:15
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: در شهر بیرجند برنامه‌ای تدوین شد که کدام مناطق حداقل‌های فضای آموزشی را دارند، نیازمندی‌های شمال شهر بیرجند در سال قبل مشخص شد و امروز در بازدیدها تغییرات انجام شده نمود پیدا کرده و کمبودهای فضاهای آموزشی این منطقه در حال رفع شدن است.

سید کمال الدین میرجعفریان، امروز دوشنبه 21 مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: با منابع دولتی صرف، نمی‌توان آینده روشنی در راستای ارتقای فضاهای آموزشی ترسیم کرد؛ مگر اینکه از ظرفیت‌های مردمی و خیرین بیشترین بهره را ببریم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: 100 کلاس درس در شهرستان بیرجند در دست ساخت است که 70 درصد آنها آماده شده و تا سال آینده همه کلاس‌ها به بهره برداری می‌رسد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: احداث این کلاس‌ها در قالب طرح جامع تامین فضاهای آموزشی حاصل شد تا انجام اقدامات در این حوزه براساس نیازمندی‌های مشخص شده در سند بالادستی باشد.
میرجعفریان تصریح کرد: در شهر بیرجند برنامه‌ای تدوین شد که کدام مناطق حداقل‌های فضای آموزشی را دارند، نیازمندی‌های شمال شهر بیرجند در سال قبل مشخص شد و امروز در بازدیدها تغییرات انجام شده نمود پیدا کرده و کمبودهای فضاهای آموزشی این منطقه در حال رفع شدن است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در بحث فضاهای آموزشی در سال گذشته تصمیم به تدوین برنامه راهبردی مناسب با یک طرح جامع برای احصای نیازمندی‌های ورزشی، آموزشی و بهداشتی گرفتیم که خراسان جنوبی در شاخص‌های برخورداری از فضاهای آموزشی نسبت به متوسط کشوری بالاتر بود، اما به لحاظ پراکندگی استان این موضع آن چنان نمود نداشت.
میرجعفریان بیان کرد: در شهرستان بیرجند از شاخص‌های استاندارد آموزشی عقب بودیم و با این برنامه جامع، کاستی‌ها مشخص شد بر اساس این برنامه ارتقا و رفع مشکلات در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه سرعت کار با همکاری خیران و مردم مطلوب است چراکه نیت‌ها مهم بوده و این نیت‌ها سرعت و کیفیت کار را بالا می‌برد، تصریح کرد: در جنوب شهر بیرجند نیز به اندازه کافی زمین مورد نیاز با تفاهم‌نامه‌ای که با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منعقد کردیم تامین شد و کارکنان اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس باید برای این زمین‌ها برنامه‌ریزی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: می‌توان افق روشنی برای فضاهای آموزشی در سطح استان در نظر گرفت و در کنار آن بعضی نیازهای اساسی که بعضی از دانش‌آموزان استان در روستاها در مدارس کانکسی، سال قبل داشتند احصا شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: با انعقاد یک تفاهم‌نامه با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس و بنیاد برکت 58 مدرسه کانکسی سطح استان مشخص شد که تا چند ماه آینده تمام مدارس کانکسی که پنج نفر دانش آموز دارد حدف می‌شود.
میرجعفریان با تقدیر از نهادهای انقلابی حمایتی مانند بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به دلیل حمایت‌های خود در ساخت فضاهای آموزشی در خراسان جنوبی، گفت: در حال حاضر 10 هزار کلاس درس در سطح خراسان جنوبی داریم که باید طبق طرح جامع آموزشی 600 مدرسه دیگر اضافه شود.
وی یادآور شد: چهار تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی در سطح استان برای چهار شهرستان مرزی استان با این نهادها منعقد کردیم که یکی از مقوله‌ها تامین فضای آموزشی در این شهرستان‌ها است.
انتهای پیام 

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/272412/رفع-کمبود-فضاهای-آموزشی-استان-براساس-تعیین-نیازمندی‌ها-و-اولویت‌ها
بستن   چاپ