محققان دلیل بدبو بودن پنیر را کشف کردند
دوشنبه 5 آبان 1399 - 08:46:01
|
|
پیام خراسان - محققان دانشگاه Tufts در آمریکا میگویند باکتری به ترکیبات آلی ناشی از قارچ واکنش نشان میدهد. به گفته این محققان این بوی بد بسیار حیاتی هم هست و به میکروبها اجازه گفتگو با باکتریهایی که باعث کامل شدن پنیر میشوند، میدهد. باکتریها در واقع به ترکیبات آلی فَرّار VOC که توسط قارچ تولید میشوند، پاسخ داده و طعم خوشمزه که بعدا روی پنیر چشیده میشود را ایجاد میکنند. ترکیبی از باکتری، مخمر و قارچ برای عطر و طعم نهایی بسیار مهم است و کشف چگونگی کنترل اکوسیستم میکروبی موفقیت علمی در هنر تولید پنیر است.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/274996/محققان-دلیل-بدبو-بودن-پنیر-را-کشف-کردند
|