پیام خراسان
محققان دلیل بدبو بودن پنیر را کشف کردند
دوشنبه 5 آبان 1399 - 08:46:01
پیام خراسان - محققان دانشگاه Tufts در آمریکا می‌‎گویند باکتری به ترکیبات آلی ناشی از قارچ واکنش نشان می‌دهد.
به گفته این محققان این بوی بد بسیار حیاتی هم هست و به میکروب‌ها اجازه گفتگو با باکتری‌هایی که باعث کامل شدن پنیر می‌شوند، می‌دهد.
باکتریها در واقع به ترکیبات آلی فَرّار VOC که توسط قارچ تولید می‌شوند، پاسخ داده و طعم خوشمزه که بعدا روی پنیر چشیده می‌شود را ایجاد می‌کنند.
ترکیبی از باکتری، مخمر و قارچ برای عطر و طعم نهایی بسیار مهم است و کشف چگونگی کنترل اکوسیستم میکروبی موفقیت علمی در هنر تولید پنیر است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/274996/محققان-دلیل-بدبو-بودن-پنیر-را-کشف-کردند
بستن   چاپ