پیام خراسان
هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی با مصرف میوه خرمالو
یکشنبه 1 بهمن 1396 - 9:15:48 AM
ایسنا
خراسان آنلاین - مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف میوه خرمالو سبب هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی می شود.
  شهلا جودت افزود: خرمالو میوه ای پرخاصیت است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خون سازی معرفی شده است.
وی ادامه داد: پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد است بنابراین مصرف خرمالو برای پیشگیری از عوارض و اختلالات کبدی و کلیوی توصیه می شود.
جودت اظهار کرد: خرمالو همچنین به دلیل دارا بودن پکتین باعث کاهش چربی خون می شود.
وی عنوان کرد: کلسترول بد و فشار خون بالا با مصرف خرمالو به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیوم کاهش می یابد.


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/35859/هضم-راحت-تر-غذا-و-جذب-بهتر-آهن-و-روی-با-مصرف-میوه-خرمالو
بستن   چاپ