پیام خراسان

آخرين مطالب

/سی‌ونهمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی/

مهمترین دستاوردهای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی علمي

مهمترین دستاوردهای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: آغاز برنامه اقتصادی-تولیدی با رویکرد معرفی محصولات فناورانه و دانش بنیان این پژوهشکده به جامعه و ورود آنها در سبد غذایی افراد و جهت‌دهی فعالیت‌ها و اولویت‌بندی آنها بر اساس بازخوردهای گرفته شده از مهمترین فعالیت‌های پژوهشکده در سال گذشته بوده است.
دکتر فرشته حسینی در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه خراسان، با بیان این مطالب اظهار کرد: از سال گذشته تا کنون، محصولات مختلفی با استراتژی تولید توسط خود جهاددانشگاهی و تولید سفارشی در واحدهای تولیدی خارج از مجموعه جهاد تولید و عرضه گردیدند.
وی ادامه داد: پیگیری اخذ موافقت قطعی پژوهشکده از دفتر مرکزی جهاددانشگاهی از جمله فعالیت‌های دیگر انجام شده در سال گذشته بود. این پژوهشکده در سال 1386 موافقت اصولی خود را از جهاددانشگاهی دریافت کرده بود. در سال 97 مراحل ارزیابی و تصویب درخواست موافقت قطعی پژوهشکده در شوراهای تخصصی جهاددانشگاهی انجام و در تیرماه 98، پس از موافقت هیئت امناء جهاد دانشگاهی، موافقت قطعی پژوهشکده مورد تایید قرار گرفت.
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد: کسب عنوان پژوهشکده برتر استان در سال گذشته توسط کمیته علمی برگزاری هفته بزرگداشت پژوهش و فناوری را از افتخارات پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی دانست و گفت: همکاری در تشکیل کمیته تخصصی صنایع غذایی ذیل کمیسیون نوآوری کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری خراسان رضوی با هدف استقرار نظام نوآوری در صنعت غذا را از جمله فعالیت‌های دیگر پژوهشکده ما بوده است.
حسینی ادامه داد: در این راستا سلسله جلسات تخصصی با حضور نمایندگان مراکز علمی-پژوهشی فعال استان در صنعت غذا و دست اندکاران این صنعت برگزار و مشکلات موجود در افزایش بهره‌وری و ایجاد نوآوری صنایع غذای استان و راهکارهای رفع آن مورد بررسی قرار گرفت.
وی بیان کرد: از جمله رویکردهای پژوهشکده در سال گذشته، هم‌افزایی پتانسیل‌ها با سایر مراکز پژوهشی این نهاد نظیر پژوهشکده گردشگری و بیوتکنولوژی جهاددانشگاهی در ارائه محصولات و پیشنهادات پژوهشی مشترک برای دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مختلف بود.
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: پیگیری پروژه‌های قابل اجرا از آستان قدس، بنیاد مستضعفان، شهرداری، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، آموزش و پرورش و ... بخش دیگری از فعالیت‌های شاخص سال گذشته پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بوده است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته آزمایشگاه تحقیقاتی پژوهشکده عضویت فعال خود را در شبکه ملی آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی آغاز و خدمات تخصصی در این قالب به دانشجویان و مراکز همکار ارائه نمود.
حسینی افزود: در شرکت دانش بنیان گلچین توس زایشی از پژوهشکده، فاز توسعه شرکت در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی پیگیری و در ابتدای سال 98 مراحل راه‌اندازی انجام و بهره‌برداری از آن آغاز گردید.
وی اجرای طرح‌های پژوهشی ذیل شبکه برنامه گروه‌ها، طرح‌های کارفرمایی، ارائه خدمات آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و ... را از مهمترین برنامه‌های سال جاری پژوهشکده دانست و اظهار کرد: اخذ موافقت قطعی پژوهشکده از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، تثبیت ساز و کار برنامه تولیدی- اقتصادی پژوهشکده، راه‌اندازی و تثبیت برنامه تولید فراورده‌های میوه و سبزی در پایلوت میوه و سبزی و تلاش در جهت اخذ طرح‌های کلان استانی و ملی از دیگر برنامه‌های پژوهشکده در سال جاری است.
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در خصوص فعالیت‌های پژوهشکده در جهت ارتباط با صنعت، تصریح کرد: با توجه به رویکرد تولیدی –اقتصادی پژوهشکده در سال گذشته، ارتباطات زیادی با اصناف و صنایع مختلف شکل گرفت که منجر به همکاری در تولید محصولات مختلف شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست کلی کشور در خصوص استقرار اقتصاد دانش بنیان، قوانین حمایتی خوبی برای شرکت‌های دانش بنیان وضع شده است. از آنجا که این شرکت‌ها بر پایه دانش و چگالی دانش فعالیت می‌کنند، بسیاری از محصولات آنها نوآورانه بوده و نیاز به بازارسازی دارد. بنابراین بسیاری از قوانین موجود در کشور، باید با محصولات این شرکت‌ها انطباق‌ یافته و نهادهای دولتی و دستگاه‌های نظارتی با سرعت بیشتری همکاری‌ها را شکل دهند تا شتاب رشد شرکت‌های دانش بنیان بیشتر شود.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

اقبال جامعه به آموزش‌های مهارتی و حرفه‌آموزی برای دانشگاه‌ها فرصت است

نقش زنان در بسط فرهنگ عاشورایی و تاثیر محرم بر گسترش آزادی زنان

استخری که برای تصفیه آن از چند فرآیند طبیعی استفاده می‌شود

بومی‌سازی روش‌های تشخیص 2 بیماری خطرناک در کشور

وابستگی به دولت مانع استقلال و کارآمدی دانشگاه‌هاست/ پایین آمدن شأن رشته علوم اجتماعی

اختلالات کروموزومی بیشترین علت سقط درمانی در خراسان رضوی است

صدور بیانیه شوراهای صنفی دانشگاه فرهنگیان

جزئیات اعلام نتایج آزمون استخدامی آتش‌نشانی در خراسان رضوی

ورزش منظم بیش از دارو بر بهبود بیماری پارکینسون تاثیر دارد

دانشگاه بیرجند رتبه برتر موسسه تایمز را کسب کرد

محمدرضا محسنین نسبت به معماری حرم معترض بود

چگونه آهن مورد نیاز بدن را تامین کنیم

ویتامین ث به مقدار لازم

افزایش بارندگی و تاثیر منفی آن بر تولید محصولات

فرمانده کل سپاه : نمی‌ گذاریم مردم در سختی باشند

جایگاه دانشگاه‌های خراسان رضوی در رتبه‌بندی جهانی تایمز

حس بویایی و شنوایی بر لاغری و یا چاقی تاثیر می‌گذارد

درگذشت محمدرضا محسنین در سکوت خبری

کودکان بیش‌فعال؛ حاصل مادران مضطرب

ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان هر سال 5 درصد سخت‌گیرانه‌تر از قبل می‌شود

دانشگاه فردوسی دارای بیشترین تعداد دانشجوی خارجی در کشور است

تفاهمنامه های بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد بازخوانی می شود

دیپلماسی علمی در دانشگاه فردوسی مشهد

اختصاص 550 هکتار زمین به پارک علم و فناوری خراسان

متخصص نبودن ارزیاب‌ها و سرقت ایده‌ها از جمله مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان است

بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد از 22 شهریور

درد قفسه سینه، شایع ترین دلیل مراجعه به اورژانس

سال تحصیلی سختی پیش رو داریم

خودهیپنوتیزمی روشی جدید برای مهار اضطراب اجتماعی

دستور ویژه رئیسی درباره احکام برخی پرونده‌ ها

قمه‌‌زدن باعث انتقال هپاتیت می‌‌شود/ افرادی که قمه زده‌اند، خون اهدا نکنند

کشاورزی پایدار به کمک ربات‌ها

خطر پیشرفت آب سیاه با ناشتایی طولانی مدت و کم آبی

تاسیس اتاق صنعت در دانشگاه بجنورد

ساخت ظروف دوستدار محیط زیست برای بسته‌بندی محلول‌های تزریقی و خوراکی پزشکی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی منصوب شد

9نشانه کمبود ید در بدن انسان

ابتلا به آب مروارید با مصرف خود سرانه کورتون ها

افزایش 4 برابری جهانی تولید انرژی‌های تجدیدپذیر طی 10 سال

از سیاست‌زدگی و افراط در کرسی‌های آزاداندیشی جلوگیری می‌کنیم

سردار سلامی : آرزوی ترامپ چند دقیقه مذاکره با ایران است

نشست جهاد دانشگاهی با شهرداری مشهد درباره کارآفرینی و حاشیه‌نشینی

برای هر دردی از مسکن استفاده نکنید

حافظه رویدادی زنان بهتر از مردان است

تبدیل گازهای گلخانه‌ای به صابون

سیب‌زمینی از کجا آمده است؟

تولید انرژی با استفاده از پسماندهای ماهی

نقش دانشگاه علمی کاربردی در دوران تحریم/ دانشجویان ما بی‌کار نمی‌مانند

120 دانشجوی جهادگر از دانشگاه های تهران مهمان خراسان جنوبی شدند

رتبه سوم ایران در کارآزمایی بالینی در خاورمیانه