پیام خراسان

آخرين مطالب

کاهش یک سومی ابتلا به سرطان روده با مصرف مواد ارگانیک علمي

کاهش یک سومی ابتلا به سرطان روده با مصرف مواد ارگانیک
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر استفاده از محصولات ارگانیک و طبیعی گفت: تغذیه سالم در جلوگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارد.
نسرین علیزاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی اظهار کرد: سرطان بیماری خطرناک و کشنده محسوب می‌شود که با راهکاری‌هایی ارزان می‌توان از شر آن خلاص شد.
وی رعایت رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات فراوان را یکی از بهترین انتخاب‌ها برای جلوگیری از بروز سرطان دانست و افزود: مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف خوراکی‌های ارگانیک نیز از پیشرفت این بیماری جلوگیری می‌کند.
وی با بیان اینکه مصرف مواد ارگانیک تأثیر بسزایی بر محافظت از بدن در برابر سرطان هوچکین و سرطان سینه دارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ریسک سرطان‌های پوست، پروستات و روده را به یک سوم کاهش می‌دهد.
علیزاده با اشاره به اینکه بسیاری از مواد شیمیایی بعد از ورود به بدن هضم نشده و در بافت‌های چربی تجمع پیدا می‌کنند، اضافه کرد: همین عامل می‌تواند برای سلامت انسان خطرناک باشد.
وی با اشاره به اینکه مطالعات نشان داده نرخ ابتلا به سرطان در کشاورزانی که از آفت‌کش‌ها استفاده می‌کنند بیش از سایر افراد است و در معرض سرطان‌هایی چون خون، لنفاوی، پوست، معده و پروستات قرار می‌گیرند، گفت: کارمندان شاغل در مشاغل مربوط به تولید و استفاده از سموم کشاورزی نیز در معرض این بیماری‌ها قرار می‌گیرند.
وی با بیان اینکه معمولا در گوشت‌های تولیدی که به دست مردم می‌رسد، از هورمون رشد استفاده شده، ادامه داد: براساس یافته‌ها، هورمون رشد خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان 60 درصد افزایش می‌دهد.
وی در مورد یکی از دلایل ابتلا به سرطان به استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک‌ها اشاره کرد و یادآور شد: در بسیاری از مزارع کشاورزی و دامداری‌ها، دام‌ها را با آنتی‌بیوتیک‌ها تغذیه می‌کنند تا از بروز بیماری جلوگیری شود.
وی گفت: استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک‌ها خطری بزرگ محسوب می‌شود چرا که احتمال ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی را افزایش داده و سیستم ایمنی را تضعیف می‌کند که همین موضوع عاملی برای بروز سرطان است.
علیزاده با بیان اینکه استفاده از مواد ارگانیک به دلیل دارا بودن مواد مغذی تأثیر بهتری در سلامت بدن دارد، اظهار کرد: مطالعات نشان داده ویتامین C در خوراکی‌های ارگانیک 27 درصد بیشتر از انواع غیر ارگانیک است و منیزیم، آهن و فسفر بیشتری در مواد ارگانیک وجود دارد که این خواص از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند.
وی با اشاره به مراقبت‌های بهداشتی برای حفظ سلامتی، مصرف خوراکی‌های ارگانیک را یکی از روش‌های مؤثر برای پیشگیری از سرطان دانست و گفت: مصرف میوه و سبزیجات نیز از بروز این بیماری خطرناک جلوگیری می‌کند اما باید در شستشوی میوه‌ها و سبزیجات دقت کافی کرد.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

وجود بزرگ‌ترین و فعال‌ترین گروه فیزیک پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ورزش، داروی پنهان سرماخوردگی

شرکت‌کنندگان در کارآزمایی بالینی، چه حقوقی دارند؟

ساعت بیولوژیکی بدن در عملکرد داروها تأثیر دارد

روناس؛ طلای سرخ شورزی ایران

دیوارهای دانشگاه برداشته نمی‌شود

المپیادهای علمی مقطع متوسطه اول در خراسان رضوی لغو شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد منصوب شد

کسب رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سومین دوره سمپوزیوم بازی‌های جدی کشور

دولت باید با مردم همدلی کند/ ضرورت ایجاد کمیته‌های سلامت روان در بحران‌ها

پژوهش در ترازوی سنجش/ چراغ سبز دانشگاه بیرجند به توسعه استان

نجات فرد افسرده با جایگزین کردن افکار مثبت به جای افکار منفی

سه سال پرتلاطم در تجاری‌سازی محصولات مبتنی بر سلول در سطح بین‌المللی

توسعه سلول‌درمانی نیاز به تغییر قوانین دارد/ نگاه به سلول‌های بنیادی سطحی است

تمرکز بر اقتصاد سلول‌درمانی و گردشگری سلامت از نقاط شاخص کنگره است

استفاده مفرط از اینترنت مهارت‌های مطالعه را کاهش می‌دهد

افزایش گرایش دانش‌آموزان به تغذیه سالم با صرف غذای گروهی در مدرسه

مشاوره رایگان به آسیب‌دیدگان روحی حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی

افسردگی بعد از زایمان را جدی بگیرید

تمرکز بر اصلاح ژنتیکی بیماری دوشن در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مرکز نوآوری دانشگاه امام رضا به دنبال رفع نیازهای کشور است

کسب رتبه برتر مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جشنواره رازی

پژوهش؛ چراغی روشن‌‎تر از گذشته در بیرجند

علم ژنتیک و تشخیص استعدادها

ساخت آجر زنده با ماسه و باکتری

اتاق‌های فکر در دانشگاه‌ها تشکیل شود

باید تدبیری اندیشید تا ارتباط دانشجویان خارج از کشور قطع نشود

از حاکمیت مقاله‌ها تا رشد قارچ گونه دانشگاه‌ها

مغزهای ایران را دریابیم

پیشنهاد قائم مقام وزیر علوم: اتاق‌های فکر در دانشگاه‌ها تشکیل شود

باید از افراط و تفریط در پژوهش‌ پرهیز کنیم

اجتماعی بودن باکتری‌ها سلاح مقاوم سازی آنهاست

وحدت، بیش از هر تفنگ و موشکی آینده ما را تضمین می‌کند

مشارکت خیران در امر مدرسه‌سازی فضا را فراهم کنیم

دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دنبال بومی‌سازی درمان بیماری دوشن است

والدین دیجیتالی عصر هوش مصنوعی

افتتاح و کلنگ‌زنی 6 پروژه با حضور قائم مقام وزیر علوم

توسعه اشتغال‌پذیری دانشجویان؛ رویکرد جدید وزارت علوم

مهارت‌آموزی دانشجویان رویکرد جدید وزارت علوم است

پنج طرح عمرانی در دانشگاه بیرجند به بهره برداری رسید

کاهش 70 درصدی نقایص عصبی در جنین با مصرف اسید فولیک

یک روز دانشگاهی در خراسان جنوبی افتتاح 6 پروژه با حضور قائم مقام وزیر علوم

قائم مقام وزیر علوم وارد بیرجند شد

عمده مشکلات جوامع اسلامی نداشتن مراوده با یکدیگر است

فرسودگی با ضربان نامنظم قلب مرتبط است

ساخت ربات‌های زنده با استفاده از سلول‌های بنیادی

آیا ژاپنی‌ها ژنتیکی کوتاه قد هستند؟

خطر ابتلا به سرطان کولون با افزایش سن و رژیم های پرچرب

نقش تخم‌مرغ در پیشگیری از سرطان

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی خراسان شمالی و دانشگاه کوثر بجنورد