فاروج؛ پیشتاز در فراوری انگورهای کشمشی
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان -
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان شمالی در 18 هزار و520 هکتار تاکستان استان، سالانه 18 هزار و 5901 تن انگور برداشت میشود.
بیشتر بخوانید
خراسان شمالی نیازمند وجود واحدهای فرآوری انگور حدود 8000 هکتار از این باغ ها، به انگور سلطانی بی دانه اختصاص دارد که با توجه به خشکسالی ها، امسال از این رقم انگور حدود 15000 تن کشمش تولید خواهد شد.
استان خراسان شمالی اقلیمی مناسب برای تولید انواع انگور است.
بیش از 12 رقم انگور در استان وجود دارد که از سلطانی بی دانه (مناسب تهیه کشمش)، عسگری، خلیلی، یاقوتی، صاحبی، لعل، تا کلاهداری، برای هر ذائقهای مناسب هستند.
بخش زیادی از انگور تولید شده خراسان شمالی فرآوری میشود که شهرستان فاروج در این زمینه، پیشگام است.
درحال حاضر در استان فقط واحد فرآوری و بسته بندی آقای میرعلی رجعتی آن هم در شهرستان فاروج فعال است و محصولات با کیفیت را پس از بسته بندی، در سطح کشور به فروش میرساند.
کشمش شهرستان فاروج علاوه بر بازار استان به استانهای دیگر از جمله آذربایجان غربی، حمل و بعد از فراوری، به کشورهای خارجی صادر میشود.
انتهای پیام/ه
-
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۱:۲۷
-
۳۴ بازديد
-
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/409983/