دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

کلنگ ۴ پروژه محدوده منطقه آزاد دوغارون تایباد به زمین زده شد

کلنگ ۴ پروژه محدوده منطقه آزاد دوغارون تایباد به زمین زده شد
پیام خراسان - سردرب سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون با حضور معاون استاندار افتتاح شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سردرب سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون با حضور معاون استاندار افتتاح شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در این مراسم که با حضور معاون امنیتی و انتظامی استانداری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون، مدیرکل گمرکات استان و فرماندار تایباد برگزار شد، همچنین کلنگ‌زنی 4 پروژه شامل دیوارکشی 41 کیلومتری محدوده منطقه آزاد انجام شد.
امیرالله شمقدری، معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی، در این آیین گفت: افتتاح رسمی درب سازمان منطقه آزاد دوغارون و آغاز پروژه‌های عمرانی جدید، گام مهمی در توسعه اقتصادی و امنیتی منطقه مرزی محسوب می‌شود.
وی افزود: این پروژه‌ها شامل دیوارکشی 41 کیلومتری محدوده منطقه آزاد است که نقش بسزایی در افزایش امنیت و ساماندهی فعالیت‌های تجاری خواهد داشت.
دکتر مودودی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون، نیز با بیان جزئیات پروژه‌ها اظهار داشت: اجرای این طرح‌های عمرانی موجب تسهیل مبادلات تجاری، جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در منطقه خواهد شد.
فرماندار تایباد، نیز بر اهمیت توسعه زیرساخت‌ها در این منطقه مرزی تأکید کرد و گفت: این پروژه‌ها تحولی بزرگ در مسیر توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان تایباد ایجاد خواهد کرد.
این مراسم با حضور جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی و مسئولان محلی برگزار شد.


نظرات شما