دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل ها و احزاب:

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مشترک باافغانستان،مبادلات اقتصادی را افزایش می دهد

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مشترک باافغانستان،مبادلات اقتصادی را افزایش می دهد
پیام خراسان - مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل ها و احزاب تأکید کرد: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مشترک با افغانستان، افزایش امنیت و مبادلات اقتصادی فرهنگی به همراه دارد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل ها و احزاب تأکید کرد: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مشترک با افغانستان، افزایش امنیت و مبادلات اقتصادی فرهنگی به همراه دارد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ نورالدین آهی روز شنبه در نشست با سازمان‌های مردم‌نهاد، تشکل‌های محیط زیست، جوانان، کارگری و دانشجویی استان، به ظرفیت های بزرگ اقتصادی، فرهنگی و گردشگری خراسان جنوبی اشاره کرد و اظهار داشت: لازم است نخبگان و فعالان اجتماعی استان برای مطالبه‌گری و معرفی این قابلیت‌ها به کشور نقش‌آفرینی کنند.
وی با تأکید بر اینکه صدای خراسان جنوبی باید در سطح ملی شنیده شود، گفت: نخبگان استان وظیفه دارند پتانسیل‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه را در سطح کشور رونمایی کنند، اگر این ظرفیت‌ها معرفی نشود، نه امکان بهره‌گیری از آن‌ها فراهم می‌شود و نه مطالبات مردم استان به نتیجه خواهد رسید.
مشاور رئیس جمهور، زعفران، زرشک، عناب، کویر و موسیقی اصیل خراسان جنوبی را سرمایه‌های بی‌بدیل استان دانست و خاطرنشان کرد: موسیقی محلی و سنتی استان به‌ویژه دوتار می‌تواند به جوانان امید و معنای زندگی بدهد و شایسته است از این قابلیت برای برگزاری جشنواره‌ها، کنسرت‌ها و همایش‌های بزرگ فرهنگی بهره‌گیری شود.
آهی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در تقویت ارتباط با تشکل‌ها تصریح کرد: برای نخستین‌بار دفتر ویژه‌ای در نهاد ریاست جمهوری ایجاد شده که به‌طور مستقیم صدای تشکل‌ها را به رئیس‌جمهور منتقل می‌کند، پیش از این فعالان برای رساندن مطالبات خود باید مسیرهای پیچیده‌ای را طی می‌کردند.
به گفته وی؛ دولت چهاردهم باور دارد بدون حضور تشکل‌ها، توسعه ایران امکان‌پذیر نیست، اکنون این فرصت برای جوانان نخبه، فرهیخته و بالنده‌ای که طرح و ایده دارند، فراهم است تا پیشنهادات شان مستقیم به دولت برسد.
وی با بیان اینکه دولت چهاردهم، دولتی مردمی است، گفت: دکتر پزشکیان با صداقت به مردم اعلام کرده مشکلات کشور وجود دارد و پنهان‌کاری در کار نخواهد بود، نقد و بیان نقاط ضعف دولت به عنوان فرصتی برای اصلاح و تقویت در نظر گرفته شده است.
مشاور رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مسئولان باید پای مردم بایستند همان‌طور که مردم پای نظام ایستاده‌اند، اظهار داشت: تضارب آرا و اختلاف نظر نه‌تنها تهدید نیست بلکه موجب رشد جامعه خواهد شد.
آهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های مرزی خراسان جنوبی با افغانستان گفت: از نگاه دولت چهاردهم، مرزها فرصت توسعه‌اند و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مشترک با افغانستان می‌تواند علاوه بر تبادل اقتصادی و فرهنگی، ضریب امنیت را نیز افزایش دهد.
وی دانشجویان را موتور محرکه جامعه دانست و خاطرنشان کرد: آینده ایران در گرو نقش‌آفرینی نخبگان، تشکل‌ها و جوانان است و خراسان جنوبی با ظرفیت‌های ارزشمند خود می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در این مسیر داشته باشد.


نظرات شما