يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

آغاز جشنواره فرهنگی هنری قرآن و عترت در مشهد

آغاز جشنواره فرهنگی هنری قرآن و عترت در مشهد
پیام خراسان - مرحله نهایی سی و دومین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت در مشهد آغاز شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مرحله نهایی سی و دومین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت در مشهد آغاز شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، رییس دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی در این آیین افتتاحیه این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره به میزبانی دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی از امروز، یکشنبه، به مدت سه روز ادامه دارد. 
علی احمدی افزود: هشت هزار نفر از دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور در رشته‌های مختلف هنری، ادبی، فرهنگی، آوایی و پژوهشی در مرحله مقدماتی این جشنواره شرکت کردند.
وی اضافه کرد: 310 نفر از این تعداد به مرحله نهایی راه یافتند که سهم خراسان رضوی حضور 33 دانشجو در بیست و دومین جشنواره فرهنگی هنری قرآن و عترت است.
رییس دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی ادامه داد: آزمون و امتحان کتبی از راه یافتگان به مرحله نهایی این جشنواره گرفته می‌شود و مابقی به صورت عملی در 31 رشته از جمله بخش آوایی، صوت، گرافیک، طراحی، عکاسی، پژوهش محور و دیگر رشته‌ها به رقابت می‌پردازند.
به گفته او، در هر حوزه از متخصصان، نفرات برتر دانشگاهی، خبرگان غیر دانشگاهی و اعضای هیات علمی به عنوان داور این جشنواره استفاده شده است و در هر رشته سه داور نسبت به طراحی سوال اقدام کرده‌اند.
در آیین افتتاحیه این مراسم حجت‌الاسلام «محمد رضا بنیان جوادی» نماینده ولی فقیه در دانشگاه مهارت و حجت‌الاسلام و الاسلام «علی عسکری» معاون زیارت استانداری خراسان رضوی نیز در خصوص تاثیرات مثبت قرآن در زندگی و جایگاه زیارت امام رضا (ع) سخنرانی کردند.
سی و یکمین دوره جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت سال گذشته در استان همدان برگزار شد.


نظرات شما