پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

برپایی بیش از ۱۷۰ جشن در محلات سراسر شهر مشهد

برپایی بیش از ۱۷۰ جشن در محلات سراسر شهر مشهد
پیام خراسان - ۱۷۰ جشن محلی باعنوان «جشن‌های ایران منتظر» در سطح نواحی مختلف شهر مشهد برگزار می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ۱۷۰ جشن محلی باعنوان «جشن‌های ایران منتظر» در سطح نواحی مختلف شهر مشهد برگزار می‌شود.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد درباره برنامه‌های این معاونت به مناسبت دهه مهدویت و دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: تعدادی از این جشن‌ها در چهاردهم بهمن برگزار شد و تعدادی هم در بیست و یکم بهمن‌ماه هم برگزار خواهد شد.
عقیل قدرتی افزود: در حاشیه این جشن‌ها، ایستگاه‌های صلواتی برای پذیرایی از مردم و اجرای نورافشانی برای ایجاد فضایی شاد و پرشور برپا است.
او ادامه داد: محوریت اجرای این برنامه‌ها با مساجد محوری هر محله است و یکی از اولویت‌های مکانی، مساجدی هستند که در حوادث اخیر آسیب دیده‌اند و با برپایی جشن در کنار آنها، تلاش می‌کنیم ضمن احیای روحیه نشاط، پیوند محکم‌تر مردم با این کانون‌های معنوی را شاهد باشیم.
قدرتی تاکید کرد: هدف از این برنامه تقویت همبستگی اجتماعی، گسترش شادی‌های سالم و مذهبی در سطح محلات، و تجدید میثاق مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی آن است.


نظرات شما