پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵
گفتگو

هم‌اندیشی مدیران کل بنیاد مسکن پنج استان در سیستان و بلوچستان

هم‌اندیشی مدیران کل بنیاد مسکن پنج استان در سیستان و بلوچستان
پیام خراسان - ایسنا/ نشست هم‌اندیشی و تبادل تجربه مدیران کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و یزد با هدف ارتقای ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایسنا / نشست هم‌اندیشی و تبادل تجربه مدیران کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و یزد با هدف ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری‌ها و بهبود روند اجرای مأموریت‌های این نهاد در زاهدان برگزار شد.
در ابتدای این نشست تخصصی که ۱۴ آبان برگزار شد، امین عدیلی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان، هدف از برگزاری این گردهمایی را فراتر از جلسات معمول ارزیابی عملکرد و بررسی آمار و ارقام عنوان کرد و آن را فرصتی برای هم‌اندیشی، تبادل تجربه، طرح دغدغه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت‌های مدیریتی استان‌ها توصیف کرد.
وی با بیان اینکه تعامل و انتقال تجربیات میان مدیران کل می‌تواند به ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری‌ها کمک کند، افزود: در این نشست تلاش شده ضمن معرفی اقدامات استان، موضوعات مهمی همچون ساماندهی حاشیه شهرها و منظومه‌های روستایی مورد بررسی قرار گیرد و به‌صورت تخصصی، دغدغه‌ها و چالش‌های هر حوزه با مشارکت استان‌ها بررسی شود.
مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد این نشست آغازگر تعاملات مستمر و اثربخش میان استان‌ها باشد و با بهره‌گیری از تجربیات استان ها، به راهکارهای عملی و مشترک دست پیدا کنند.
همچنین در این نشست حجت‌الاسلام بامری‌دوست، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به مقام شامخ شهدا، به‌ویژه شهدای دانش‌آموز و شهدای ۱۳ آبان، یاد و خاطره شان را گرامی داشت.
وی با تأکید بر اهمیت حُسن‌ظن به خداوند متعال اظهار داشت: خوش‌بینی به پروردگار از عوامل مهم آرامش قلب، سلامت دین و گشوده‌شدن مسیرهای خیر و برکت در زندگی انسان است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد مسکن استان با اشاره به ماهیت خدمت رسانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: ما در مجموعه‌ای خدمت می‌کنیم که مأموریت اصلی آن خدمت به محرومان و گره‌گشایی از مشکلات مردم است و باید تلاش کنیم این خدمات با نیت الهی و نگاه مسئولانه به بهترین شکل به مردم ارائه شود.
وی دو موضوع مهم را مورد تأکید قرار داد و گفت: نخست اینکه چگونه می‌توانیم بهتر به نیازها و مطالبات مردم پاسخ دهیم و دوم اینکه چگونه خدمات و اقدامات انجام‌شده را به‌درستی برای مردم تبیین کنیم تا شیرینی این خدمات را احساس کنند.
بامری‌دوست در پایان، سرمایه انسانی و تجربه مدیران را از مهم‌ترین ظرفیت‌های سازمان دانست و ابراز امیدواری کرد این نشست زمینه‌ساز هم‌افزایی، انتقال تجربیات و ارتقای خدمت رسانی به مردم و محرومان باشد.


نظرات شما