پیام خراسان
تدوین شیوه نامه نظارت بر تولید و عرضه مرغ در خراسان رضوی
يکشنبه 10 اسفند 1399 - 19:13:58
پیام خراسان - رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: شیوه‌نامه نظارت بر تولید و عرضه گوشت مرغ در شهرستانهای این استان با هدف رصد و پایش جوجه‌ریزی، توزیع نهاده‌ها و برخورد قاطع با متخلفان تدوین شد.
محمدرضا اورانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ایرنا افزود: بر این اساس گروههای بازرسی با فوریت برای بررسی وضعیت حوزه تولید و عرضه گوشت مرغ در شهرستانها و اجرای دقیق مفاد شیوه‌نامه فعال می‌شوند تا آمار و اطلاعات و نحوه عملکرد در این بخش بهنگام منعکس گردد.
وی ادامه داد: در کشتارگاه‌ها باید ناظرانی از طرف مدیر جهاد کشاورزی شهرستانها مستقر گردد و بررسی دقیق بر روی ورودی مرغ به کشتارگاهها و میزان گوشت استحصالی و تحویل شده به مباشران اداره صنعت، معدن و تجارت اعمال گردد.
رییس سازمان جهاد کشاوزی خراسان رضوی گفت: 100 درصد نهاده‌های مورد نیاز مرغداران شامل ذرت و کنجاله سویا از ابتدای آبان ماه امسال در استان تامین شده است.
وی افزود: بر این اساس تمامی مرغداران از 15 آذر ماه موظف شدند 100 درصد مرغ گوشتی تولیدی خود را با قیمت مصوب به بازار عرضه کنند و قیمت گوشت گرم مرغ نیز برای مصرف کننده هر کیلوگرم 204 هزار ریال می‌باشد.
اورانی ادامه داد: هفت میلیون و 542 هزار و 872 قطعه جوجه ریزی ظرف دی ماه امسال در استان انجام و به طور متوسط روزانه 250 هزار قطعه مرغ کشتار شده است.
وی قیمت مرغ زنده را در خراسان رضوی به ازای هر کیلو گرم حداقل 144 هزار ریال و حداکثر 162 هزار ریال ذکر کرد و گفت: میانگین قیمت مرغ زنده در این استان از دیگر استانهای کشور کمتر است.
رییس سازمان جهاد کشاوزی خراسان رضوی افزود: آمار جوجه ریزی نشان می‌دهد این استان هیچ کمبودی در این بخش ندارد اما فاصله نرخ مرغ در خراسان رضوی با نرخ آن در دیگر استانها باعث شده مرغ بیشتری از این استان خارج شود.
وی همچنین تعداد افراد ذابح مرغ را در خراسان رضوی 93 نفر اعلام و بیان کرد: همه آنها باید به عضویت تعاونی کشتارکنندگان طیور استان درآیند تا بتوان تصمیم یکپارچه در حوزه کشتار مرغ گرفت.
ایرنا/
برچسب ها: شیوه نامه ، مرغ ، خراسان رضوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000N40

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/330487/تدوین-شیوه-نامه-نظارت-بر-تولید-و-عرضه-مرغ-در-خراسان-رضوی
بستن   چاپ