پیام خراسان
گلایه از عدم‌پرداخت سهم آموزش و پرورش از هزینه صدور پروانه‌های ساختمانی/ تجهیز پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی 500 میلیون تومان نیاز دارد
چهارشنبه 18 فروردين 1400 - 20:42:22
پیام خراسان - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با گلایه از شهرداری گفت: سهم سهم 5 درصدی آموزش و پرورش از هزینه صدور پروانه‌های ساختمانی برای ساخت مکان‌های آموزشی و تحصیل دانش‌آموزان توسط شهرداری دریافت و به حساب خزانه واریز می‌شود اما به حساب آموزش و پرورش منتقل نمی‌شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان ، شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی بعدازظهر امروز در محل استانداری خراسان جنوبی برگزار شد.
حمید ملانوری استاندار خراسان جنوبی در این شورا گفت: استان خراسان جنوبی دارای ظرفیت‌های خوبی است که باید از آن استفاده کنیم تا بهره‌مندی مردم از ظرفیت‌ها افزایش پیدا کند.
وی افزود: استفاده بهتر مردم از ظرفیت‌ها در گرو خلاقیت‌ها است که در این زمینه از دانشگاه‌ها توقع داریم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: خانواده بزرگ آموزش و پرورش می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها در مسیر توسعه بسیار کمک کند.
ملانوری اظهار کرد: صرفا ساخت مدرسه نمی‌تواند برای توسعه استان مفید باشد و باید به کیفیت نیز توجه کرد.
وی گفت: پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی باید بتوانند ما را در مسیر توسعه کمک کنند و دانش‌آموزان با بررسی ظرفیت‌های استان، برای توسعه ایده ارائه کنند تا آن را به طرح تبدیل کنیم.
سالانه به 10 ایده برتر استان جایژه ویژه خواهیم داد
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: توقع داریم هر پژوهش‌سرا سالانه 20 ایده نو به ما ارائه کند تا موجب توسعه و اشتغال استان شود.
ملانوری افزود: سالانه به 10 ایده برتر استان جایژه ویژه خواهیم داد.
محمدعلی واقعی مدیرکل آموزش پرورش خراسان جنوبی در این جلسه گزارشی از مصوبات جلسه قبلی که در دی‌ماه 1399 برگزار شده بود، ارائه کرد.
در این جلسه مقرر شد دستگاه‌ها و ادارات در تقدیر از معلمان استان، با محوریت معاونت سیاسی استانداری، اقدام کنند.
سهم آموزش و پروش از پروانه ساختمانی مستقیم واریز شود
یکی از گلایه‌های مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، عدم‌پرداخت سهم 5 درصدی آموزش و پرورش از هزینه صدور پروانه‌های ساختمانی از سوی شهرداری بود و اعلام شد: شهرداری بیرجند سهم سال‌های 1398 و 1399 را که مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان می‌شود، پرداخت نکرده است.
واقعی گفت: سهم آموزش و پرورش برای ساخت مکان‌های آموزشی و تحصیل دانش‌آموزان توسط شهرداری دریافت و به حساب خزانه واریز می‌شود اما به حساب آموزش و پرورش منتقل نمی‌شود.
استاندار خراسان جنوبی با گلایه از عدم‌حضور شهردار یا معاون وی در این شورا گفت: این عوارض باید مستقیم به حساب آموزش و پرورش واریز شود و اگر این مبالغ به حساب شهرداری برود، مازاد درآمد و خلاف قانون است.
ملانوری افزود: به تمام شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها اعلام شود تا شماره حساب آموزش و پرورش به شهرداری‌ها اعلام و زمان دریافت هزینه صدور پروانه، مستقیم به حساب آموزش و پرورش واریز شود و شهرداری‌ها نیز بدهی خود را به آموزش و پرورش کامل پرداخت کنند.
اجازه استفاده از سالن‌های ورزشی ادارات به آموزش و پرورش داده شود
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: سالن‌های وزرشی کفایت دانش آموزان را نمی‌کند و ادارات سالن‌هایی دارند که صبح تا عصر بلااستفاده است.
واقعی افزود: دستگاه‌های اجرایی اجازه استفاده از این سالن‌ها را به آموزش و پرورش بدند.
استاندار خراسان جنوبی گفت: سالن‌هایی که در سطح استان می‌توانید استفاده کنید، شناسایی کنید و در جلسه‌ای با حضور مسئول آن اداره، زمان استفاده را مشخص و تصویب کنید.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: مدارس حاشیه خیابان که فضای مازاد دارند و می‌تواند تجاری‌سازی انجام شود، اجازه اقدام صادر شود.
استاندار خراسان جنوبی در این خصوص گفت: در صورت امکان و کارشناسی انجام و در مصوبه قید شود و مسئولیت کارشناسی زمین‌ها به عهده مدیرکل آموزش و پرورش است چراکه در آینده شاهد کمبود فضای بازی دانش آموزان در مدرسه نباشیم.
اختصاص یک میلیارد و دویست میلیون تومان برای پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی
یکی دیگر از درخواست‌های آموزش و پرورش در این جلسه، اختصاص مبلغ 500 میلیون تومان برای هر یک از پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی بود. در سطح استان 12 پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی وجود دارد.
مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان برای 12 پژوهش‌سرای دانش‌آموزی اختصاص دهد تا کار تجهیز شروع شود.
کمبود فضای آموزشی
محمود چاوشان مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به کمبود فضای تحصیل در استان گفت: در مرکز استان 180 کلاس درس کمبود داریم.
وی افزود: در شهرک امام علی(ع) بیرجند حدود دو هزار واحد مسکونی مستقر شدند که 70 کلاس درس نیاز است.
چاوشان مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان‌جنوبی گفت: خیّران فقط در ساخت مدرسه کمک می‌کنند و اگر هزینه زمین را به آن‌ها بگوییم، قبول نمی‌کنند که نیاز است زمین رایگان جهت ساخت مدرسه واگذار شود.
انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/346206/گلایه-از-عدم‌پرداخت-سهم-آموزش-و-پرورش-از-هزینه-صدور-پروانه‌های-ساختمانی--تجهیز-پژوهش‌سراهای-دانش‌آموزی-500-میلیون-تومان-نیاز-دارد
بستن   چاپ