پیام خراسان
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد
حضور  دو عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان
پنجشنبه 6 خرداد 1400 - 14:14:36
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه‌بندی یک درصد برتر دانشگاه‌های جهان در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی از نظر تعداد کل مقالات رتبه 76 جهانی، به لحاظ تعداد استنادات رتبه 105 جهانی و به لحاظ تعداد مقالات پراستناد با 31 مقاله رتبه 67 جهانی را دارد.

عبدالرسول رنگرزی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین نتایج رتبه‌بندی شاخص‌های بنیادین علمی، اظهار کرد: براساس آخرین نتایج رتبه‌بندی ESI یا شاخص‌های بنیادین علم که در ماه May میلادی منتشر شد، امیر آوان عضو هیات علمی دانشکده پزشکی و علی روح‌بخش عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانستند در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی «Pharmacology & Toxicology» در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان قرار گیرند. 
عضویت 17 هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک درصد دانشمندان پر استناد جهان
وی افزود: بر همین اساس تعداد اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حاضر در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر جهان به 17 نفر رسید. به لحاظ تعداد دانشمند یک درصد پراستناد برتر، پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشترین تعداد دانشمند یک درصد برتر را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور داشته و پس از آن، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با 9 نفر دانشمند یک درصد پراستناد برتر قرار دارد. 
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: علاوه بر این دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه‌بندی یک درصد برتر دانشگاه‌های جهان در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی «Pharmacology & Toxicology» از نظر تعداد کل مقالات رتبه 76 جهانی، به لحاظ تعداد استنادات رتبه 105 جهانی و به لحاظ تعداد مقالات پراستناد با 31 مقاله رتبه 67 جهانی را دارد. 
رنگرزی ادامه داد: همچنین دانشگاه در حوزه موضوعی پزشکی بالینی «Clinical Medicin» نیز توانسته در رتبه‌بندی یک درصد برتر دانشگاه‌های جهان به لحاظ تعداد کل مقالات رتبه 763 جهانی و به لحاظ تعداد مقالات پراستناد با 49 مقاله پراستناد رتبه 978 جهانی را در بین دانشگاه‌های جهان کسب کند.
وی خاطرنشان کرد: نتایج نظام رتبه‌بندی ESI هر دو ماه بروزرسانی می‌شود و معیار ارزیابی آن میزان استناد به مقالات منتشر شده در مجلات ISI است. جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به لحاظ استنادات به مقالات دانشگاه در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، شاخص و قابل توجه است. استنادات به مقالات به نوعی نشان دهنده اثرگذاری تولید علم دانشگاه است که توسط سایر پژوهشگران مورد ارجاع قرار می‌گیرد.
رنگرزی تاکید کرد: مرجعیت علمی اولین بند از سیاست‌های کلان علم و فناوری کشور است و مورد رجوع قرار گرفتن یا همان استناد به تولید علم و مقالات دانشگاه از محورهای مهم تحقق مرجعیت علمی است.
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دانشگاه در سال 1399 نیز در عرصه‌های بین‌المللی در تمامی نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان نظیر تایمز، لایدن و شانگهای ارتقاء داشته و جایگاه شاخصی را کسب نموده است. 
انتهای پیام 

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/367018/حضور- دو-عضو-هیات-علمی-دانشگاه-علوم-پزشکی-مشهد-در-جمع-دانشمندان-یک-درصد-پراستناد-برتر-جهان
بستن   چاپ