پیام خراسان
دعواهای سیاسی جای برنامه محوری را در تبلیغات برخی نامزدها گرفته است
چهارشنبه 26 خرداد 1400 - 07:33:02
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - گناباد- یکی از اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گفت: برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در تبلیغات و قالب مناظرات انتخاباتی به جای برنامه محوری و ارایه راهکارهای اساسی و کارشناسی برای رفع مسائل و مشکلات کشور به دعواهای سیاسی با یکدیگر پرداختند.

دکتر علی مرتضوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دسته از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به جای پاسخ کارشناسی به سوالات در راستای مسائل و مشکلات جامعه و مردم به عقده گشایی از یکدیگر روی آوردند.
وی ادامه داد: روحیه مناظرات به روحیه تقابل و تنش در برخی از نامزدهای انتخاباتی در سطح کشور تبدیل شده است.
فعال سیاسی اعتدال گرای گناباد و بجستان با بیان این که تفکر و فن مناطره چه در سطح یک جامعه و یا جهانی از مسائل کلان و مهم راهبردی است گفت: مناظرات باید دارای اهدافی منسجم باشد و در فضای عمومی جامعه درک صحیح حقایق و روشنگری ایجاد و زمینه واکاوی افکار برای دستیابی به حقیقت، روشن کردن مواضع، پیشبرد برنامه‌ها و اهداف را فراهم کند.
مرتضوی افزود: بیان ساختارشکنانه با نگاه تخریبی روشی منفی است که مورد پذیرش جامعه قرار نگرفته است.
وی در خصوص اهمیت حضور گسترده مردم در انتخابات 28 خردادماه جاری اظهار کرد: شرکت در انتخابات و رای دادن در شرایط حساس بین المللی و انتخاب فرد شایسته و اصلح از حقوق اولیه هر ایرانی است تا بتواند با این حق اولیه سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود را رقم بزند.
این استاد دانشگاه با یادآوری فرمایشات امام خمینی (ره) که مشارکت پذیری را یک مولفه بزرگ در مردم سالاری دینی و از ارکان جمهوری اسلامی دانستند گفت: در زمان پهلوی اول و دوم به علت شیوه حکومت سیاسی اش که پادشاهی بود مردم در فرآیند سیاسی کشور مشارکت نداشتند ولی با روی کار آمدن انقلاب اسلامی مشارکت پذیری و اختیارات آحاد جامعه در تعیین حق سرنوشت در زمینه های مختلف شوراها، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نهادینه شد.
مرتضوی افزود: حضور جریانها و احزاب سیاسی همیشه یکی از اهرم‌های مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و شور و نشاط انتخاباتی در جامعه است و در دهه‌های مختلف احزاب اصول گرا، اصلاح طلب و اعتدال گرا و مستقل توانستند مشارکت مردمی را افزایش دهند و هم اکنون هم باید از این ظرفیت بهره بیشتر گرفت.
وی اقتصاد و مسائل اقتصادی را موضوعی مهم و راهبردی در مشارکت مردم دانست و اضافه کرد: مقام معظم رهبری سالیان متمادی است که شعار سال را بر اساس مسایل اقتصادی نام گذاری می‌کنند و معیشت مردم یک دغدغه اصلی است که بر مولفه رضایت و عدم رضایت و سطح مشارکت تاثیر مستقیم می‌گذارد و اگر بی رضایتی اقتصادی در جامعه حاکم باشد بر مشارکت مردم تاثیر می گذارد.
سه هزار و 400 نفر در قالب 141 شعبه اخذ رای در شهرستانهای گناباد و بجستان واقع در جنوب استان خراسان رضوی دست اندرکار برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری هستند.
شهرستانهای گناباد و بجستان در مجموع با 130 هزار نفر جمعیت به ترتیب در فواصل 287 و 278 کیلومتری جنوب مشهد قرار دارند.
برچسب‌ها
مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری بجستان مشارکت اجتماعی مشارکت سیاسی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 انقلاب اسلامی ایران مقام معظم رهبری مشارکت انتخاباتی مناظره گناباد مجلس خبرگان رهبری
پروندهٔ خبری
تبلیغات نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/374103/دعواهای-سیاسی-جای-برنامه-محوری-را-در-تبلیغات-برخی-نامزدها-گرفته-است
بستن   چاپ