پیام خراسان
نیاز واحدهای تولیدی پوشاک خراسان شمالی به تسهیلات کم بهره برای توسعه کارگاه ها
پنجشنبه 18 شهريور 1400 - 06:48:41
ایسنا - اقتصادی - خراسان شمالی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان شمالی یکی از پیشران های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خراسان شمالی گفت: به دنبال ثبت رسمی برند تولید محصولاتم با نام ربِکا هستم.

سید رضا هاشمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بنده از سال 92 به دنبال ثبت برند شرکت خود هستم اما به خاطر مشکلاتی که در این مسیر وجود دارد با همکاری جهاد دانشگاهی خراسان شمالی در تلاش برای ثبت برند هستیم.
وی افزود: بنده یکی از تولید کنندگان فعال خراسان شمالی در حوزه پوشاک هستم و محصولاتی نظیر مانتو، کاپشن، پالتو، فرم اداری تولید می کنم.
وی با اشاره به تعداد اشتغال ایجاد شده در این کارگاه گفت: هم اکنون 20 نیروی کار در کارگاه مشغول به تولید محصولات هستند و 10 نفر نیز از منزل در تولید محصولات فعالیت می کنند.
هاشمی با اشاره به مشکلاتی که به واسطه کرونا ایجاد شد اظهار کرد: شیوع کرونا سبب تعطیلی طولانی مدت کارگاه و کاهش تولیدات ما شد.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات ایجاد شده، تمایل به دورکاری همکارانم بود که به خاطر دور بودن از محیط کار و سایر عواملی که ایجاد می شود، تولیدات همکارانم را کاهش داد و به ما ضرر زد.
وی با اشاره به بازار فروش محصولات خود ادامه داد: استان های شمالی و جنوبی جزو مشتریان ثابت ما هستند و در تهران هم خریداران عمده مناسبی داریم.
هاشمی گفت: این درحالی است که متاسفانه فروش محصولاتمان در بازار خراسان شمالی چندان زیاد نیست و بیشتر خریداران ما همان مشتریان ثابتی هستند که کیفیت محصولات را پسندیده اند.
پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خراسان شمالی به راه اندازی فروشگاه اینترنتی با کمک جهاد دانشگاهی نیز اشاره کرد و افزود: 90 درصد فروش محصولاتمان اینترنتی است و خرید حضوری کاهش پیدا کرده، مخصوصا از زمانی که کرونا شایع شده است.
وی همچنین گلایه کرد: حمایت ها از ما تولید کنندگان توسط دولت اصلا مناسب نبوده و کارگاه بنده تاکنون از لحاظ مالی صرفا روی پای خودش ایستاده است.
هاشمی بیان کرد: دولت باید حمایت های بیشتری از قبیل اعطای تسهیلات کم بهره را برای ما تولید کنندگان فراهم کند تا از آن ها استفاده کنیم نه آن که تسهیلات معمولی با نرخ بهره بالا و مدت بازپرداخت پایین فراهم کند.
گفتنی است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاد دانشگاهی در 31 استان کشور در حال اجرا است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/405044/نیاز-واحدهای-تولیدی-پوشاک-خراسان-شمالی-به-تسهیلات-کم-بهره-برای-توسعه-کارگاه-ها
بستن   چاپ