پیام خراسان
جوجه‌ریزی برای تولید مرغ گوشتی در تربت‌جام 124 درصد افزایش یافت
يکشنبه 28 شهريور 1400 - 08:23:44
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد- معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت‌جام به چهار میلیون و 138 هزار و 70 قطعه جوجه‌ریزی ظرف امسال در مرغداریهای این شهرستان مرزی در شرق خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: این میزان جوجه‌ریزی با هدف افزایش تولید مرغ گوشتی نسبت به مدت مشابه پارسال 124 درصد افزایش داشته است.

باقر خدادادی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: جوجه‌ریزی امسال در 108 واحد مرغداری فعال شهرستان مرزی تربت‌جام در پی صدور مجوز جهاد کشاورزی این شهرستان انجام شده است.
وی به هفت میلیون و 684 هزار قطعه جوجه‌ریزی سالانه در مرغداریهای این شهرستان اشاره و بیان کرد: هر سال بطور میانگین افزون بر 15 هزار و 176 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار می‌شود.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت‌جام ادامه داد: هر سال بین چهار تا پنج دوره جوجه ریزی در این شهرستان انجام می‌شود که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر می‌گردد.
وی گفت: تمامی فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجه‌ریزی، واکسیناسیون و درمان در این شهرستان با فعال شدن سامانه "پایش و مراقبت از بیماریهای طیور" در این سامانه ثبت می‌شود. 
خدادادی همچنین به نبود کشتارگاه طیور در این شهرستان اشاره کرد و افزود: مرغهای تولید این شهرستان بطور زنده برای کشتار به دیگر نقاط خراسان رضوی ارسال می‌شوند.
وی ادامه داد: 30 درصد از کل مرغ پرورش یافته در تربت‌جام پس از کشتار دوباره برای مصرف محلی وارد بازار این شهرستان می‌شود. 
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت‌جام گفت: این شهرستان از نظر تولید گوشت مرغ رتبه دوم استان خراسان رضوی را از آن خود کرده است.
وی افزود: فعالیت 108 واحد مرغداری در این شهرستان زمینه اشتغال افزون بر 330 نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.
خدادادی به فعالیت 2 واحد مرغ تخمگذار و تولید سالانه هزار و 700 تن تخم مرغ در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون 800 تن تخم مرغ در شهرستان تربت‌جام تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.
مرکز شهرستان 140 هزار نفری تربت‌جام در 167 کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است. 
برچسب‌ها
تربت جام سازمان دامپزشکی کشور دام و طیور اشتغال زایی

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/409015/جوجه‌ریزی-برای-تولید-مرغ-گوشتی-در-تربت‌جام-124-درصد-افزایش-یافت
بستن   چاپ