پیام خراسان - قاچاقچی هفت دستگاه دوچرخه در بیرجند به پرداخت 620 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: پرونده حمل کالا قاچاق هفت دستگاه دوچرخه به ارزش 306 میلیون و 360 هزار ریال در شعبه سوم بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بیرجند رسیدگی شد.
علی محدثی نژاد افزود: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده، تخلف را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت 313 میلیون و 639 هزار ریال محکوم کرد.
وی گفت: شعبه همچنین 306 میلیون و 360 هزار ریال معادل ارزش کالای توقیفی برای خودروی حامل کالای قاچاق به جریمه اضافه در مجموع متخلف را به پرداخت 620 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی هنگام بازرسی خودروهای عبوری از یک دستگاه سواری، کالای قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.