پنجشنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
سیاسی

طلای جهانی اندکی بالا رفت

طلای جهانی اندکی بالا رفت
پیام خراسان - ایسنا /قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر داده‌های ضعیف‌تر از حد انتظار شاخص قیمت تولیدکننده آمریکا و انتظار برای انتشار شاخص قیمت ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایسنا /قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر داده‌های ضعیف‌تر از حد انتظار شاخص قیمت تولیدکننده آمریکا و انتظار برای انتشار شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا، اندکی افزایش یافت.
 بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با 0.1 درصد افزایش، به 3645 دلار و چهار سنت رسید و هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر با 0.1 درصد افزایش، به 3682 دلار و 90 سنت رسید.
قیمت‌های تولیدکننده در آمریکا در ماه اوت به طور غیرمنتظره‌ای کاهش یافت که تحت تاثیر حاشیه سود پایین‌تر خدمات تجاری و افزایش اندک هزینه‌های کالاها بود.
بازار
سرمایه‌گذاران، اکنون بر داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا متمرکز شده‌اند و نظرسنجی رویترز پس از ثبت رکورد افزایش 0.2 درصدی در ژوئیه، افزایش ماهانه 0.3 درصدی را در ماه اوت پیش‌بینی می‌کند.
پیش بینی می‌شود که فدرال رزرو آمریکا در نشست سیاست‌گذاری خود در روز چهارشنبه آینده، نرخ بهره را کاهش دهد و طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله گران کاهش نرخ بهره به میزان 25 واحد پایه را به طور کامل و احتمال کاهش نرخ بهره به میزان 50 واحد پایه را اندکی پیش‌بینی می‌کنند. طلای بدون بازده معمولا در محیطی با نرخ بهره پایین عملکرد خوبی دارد.
گزارش ضعیف‌تر از حد انتظار اشتغال بخش غیرکشاورزی در هفته گذشته که به رکود بازار کار اشاره داشت، انتظارات برای تسهیل سیاست پولی آمریکا را بیشتر تقویت کرد.
در عین حال، روز چهارشنبه، دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به حکم قاضی فدرال که موقتا مانع از اخراج «لیزا کوک»، عضو هیئت مدیره فدرال رزرو، شده بود، اعتراض کرد.
«استیون میران»، مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید، روز چهارشنبه به سمت عضویت در هیئت مدیره فدرال رزرو، نزدیک‌تر شد و تلاش‌های ترامپ برای اعمال نفوذ بیشتر بر بانک مرکزی را تقویت کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره بدون تغییر ماند و در 41 دلار و 13 سنت ایستاد. بهای هر اونس پلاتین با 0.5 درصد افزایش، به 1392 دلار و 55 سنت رسید و هر اونس پالادیوم با 0.7 درصد افزایش، 1181 دلار و 56 سنت معامله شد.


نظرات شما