پیام خراسان - رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از کشف 250 کیلوگرم انواع مواد مخدر در مهرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ،سرهنگ احمد ملکی گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 58 درصد افزایش داشته و در همین بازه زمانی، 411 نفر قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند که 12 درصد افزایش را نشان میدهد.
وی افزود: همچنین در عملیاتهای انجام شده 9 دستگاه وسیله نقلیه توقیف، یک باند فعال قاچاقچی منهدم و 4 مکان فروش مواد مخدر پلمب شد.
سرهنگ ملکی با تأکید بر برخورد قاطع با سوداگران مرگ خاطرنشان کرد: پلیس با هدف امنیت و آرامش مردم، مقابله با قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر را در اولویت قرار داده و از شهروندان خواست هرگونه گزارش مشکوک را از طریق شماره 110 به پلیس اطلاع دهند.