چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
سیاسی

مشکلات دستگاه قضایی باید با کمک داوری حرفه‌ای حل شود

مشکلات دستگاه قضایی باید با کمک داوری حرفه‌ای حل شود
پیام خراسان - مشهد- معاون رییس قوه قضائیه با بیان اینکه مشکلات دستگاه قضایی باید با کمک داوری حرفه‌ای حل شود گفت:مانع تراشی در مسیر ایجاد شرط داوری حرفه‌ای در قراردادهای مختلف دعاوی خانوادگی باید رفع شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مشهد- معاون رییس قوه قضائیه با بیان اینکه مشکلات دستگاه قضایی باید با کمک داوری حرفه‌ای حل شود گفت:مانع تراشی در مسیر ایجاد شرط داوری حرفه‌ای در قراردادهای مختلف دعاوی خانوادگی باید رفع شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام هادی صادقی در همایش برنامه‌ریزی تحول و تعالی حل اختلاف در مجتمع قضایی مشهد، اظهار کرد: اگر ۵۰ درصد دعاوی حقوقی به داوری حرفه‌ای ارجاع شود، فعالیت قضات کیفی‌تر خواهد شد.
معاون رییس قوه قضائیه با تاکید بر کمک گرفتن از داوری حرفه‌ای اضافه کرد: چرا برخی قضات پرونده را به داوران حرفه‌ای ارجاع نمی‌دهند؟ این موضوع باید بررسی شود.
وی تاکید کرد: ایجاد شرط داوری هیچ منافاتی با اختیار مردم ندارد.
صادقی افزود: در خصوص داوری و میانجی‌گری نیز شیوه‌نامه جدید ابلاغ و داوری برای اعضای افتخاری شورا مجاز شده و پروانه داوری برای آن‌ها صادر می‌شود.
معاون رییس قوه قضائیه اظهار کرد: طرح «وکلای مصلح» نیز باید پخته‌سازی شود تا برای اجرا در سراسر کشور ابلاغ شود، لذا فعالان شوراهای حل اختلاف باید پیشنهادات خود در این حوزه را ارائه دهند.
به گفته وی، این طرح به منظور تشویق وکلا برای ایجاد صلح و سازش در خانواده‌ها تدوین شده است.
صادقی ادامه داد: ساماندهی نیروهای شوراهای حل اختلاف از طریق آزمون انجام شد و ۱۰ هزار نفر در مرحله اول این آزمون پذیرفته شدند که پنج هزار نفر از آن‌ها از اعضای شوراهای حل اختلاف هستند.
معاون رییس قوه قضائیه بیان کرد: قرآن و عترت ریسمان الهی و حقیقت ولایت‌الله است و باید به آن‌ها تمسک جست. حقیقت ایمان باید در کلام و عمل همه نمایان باشد.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی امانت بزرگی در دست ماست که برای حفظ عزت آن باید فراوان کار کرد.
صادقی با بیان اینکه برای ادای تکلیف سیاسی باید در حفظ این امانت الهی کارهای بزرگ انجام داد، افزود: ضعف در بیان، تبیین و روایتگری درست وجود دارد، گاه جای ظالم و مظلوم را تغییر می‌دهند که باید برای ممانعت از این موضوع فراوان روشنگری کرد
به گفته معاون رییس قوه قضائیه ، نسل جوان را باید بیشتر دریابیم و ارتباط با جوانان و نوجوانان را باید عمیق کرد تا از ولایت الله جدا نشوند.


نظرات شما