پیام خراسان - ۷ هزار و ۵۰۰ تن انواع نهاده های دامی شامل جو، ذرت، سبوس و کنسانتره تأمین و در اختیار دامداران بردسکن قرار گرفته است.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری شهرستان انجام شده که منجر به تولید ۴۸۰۰ تن گوشت مرغ شده است.
مهدی مسروری در گفتگو با خبرنگار ما افزود: روند تأمین نهاده های دامی و حمایت از تولیدکنندگان با جدیت ادامه دارد.
وی با اشاره به فعالیت ۵۸ واحد مرغداری گوشتی در بردسکن گفت: این واحدها با ظرفیت ۸۰۰ هزار قطعه در هر دوره نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی منطقه ایفا می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با بیان اینکه حمایت از دامداران در اولویت برنامه های این مدیریت قرار دارد، اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون، ۳ هزار و ۱۴۲ تن کنسانتره یارانه ای بین دامداران توزیع شده و همچنین ۷ هزار و ۵۰۰ تن انواع نهاده های دامی شامل جو، ذرت، سبوس و کنسانتره تأمین و در اختیار بهره برداران قرار گرفته است.
مسروری ادامه داد: سالانه در شهرستان بردسکن ۲۴۰۰ تن گوشت گوسفندی، ۶۰۰ تن گوشت گوساله و ۳۷۵ تن گوشت شتر تولید می شود که سهم قابل توجهی در تأمین گوشت قرمز منطقه دارد.
وی با اشاره به ظرفیتهای بخش شیلات شهرستان گفت: امسال ۱۰۰ تن ماهی گرم آبی تولید و صید شده و همچنین ۱۶۰ هزار قطعه بچه ماهی در ۱۶۰ استخر پرورش ماهی رهاسازی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با اشاره به فعالیت یک واحد مرغداری تخم گذار با ظرفیت ۳۰ هزار قطعه و تولید سالانه ۵۰۰ تن تخم مرغ افزود: سه مرکز جمع آوری شیر با ظرفیت روزانه ۲۲ تن تحت نظارت این مدیریت فعالیت دارند.
وی با اشاره به سرشماری زنبورستان های مهاجر و غیرمهاجر شهرستان خاطرنشان کرد: هم اکنون ۵ هزار و ۹۹۵ کلنی زنبور عسل در بردسکن فعال است که سالانه حدود ۵۰ تن عسل تولید می کنند.