جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

فعالیت مراکز ثابت اهدای خون خراسان‌شمالی در ماه مبارک رمضان

فعالیت مراکز ثابت اهدای خون خراسان‌شمالی در ماه مبارک رمضان
پیام خراسان - مدیرکل انتقال خون استان گفت : در ماه مبارک رمضان اهدای خون را به شب‌های قدر موکول نکنیم.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل انتقال خون استان گفت : در ماه مبارک رمضان اهدای خون را به شب‌های قدر موکول نکنیم.

پیام خراسان


ب ه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ دکتر نامدار با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، از آمادگی کامل مراکز ثابت اهدای خون استان برای پذیرش داوطلبان در این ماه خبر داد و گفت: مراکز ثابت اهدای خون استان در شهر‌های بجنورد و شیروان در ماه مبارک رمضان در دو شیفت صبح و پس از افطار فعال هستند
وی افزود: در شیفت صبح از ساعت ۸ الی ۱۳:۳۰ و پس از افطار از ساعت ۱۹ الی ۲۲ پذیرای اهداکنندگان عزیز خواهند بود. وی گفت: همچنین در روز‌های پنجشنبه، فعالیت مراکز از ساعت ۸ الی ۱۲ انجام می‌شود و مراکز اهدای خون اسفراین و آشخانه مطابق برنامه سابق فعال و آماده حضور اهداکنندگان خواهد بود.
دکتر نامدار با اشاره به نیاز مستمر مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خونی اظهار داشت: از مردم نوع‌دوست استان درخواست می‌کنیم اهدای خون را تنها به شب‌های قدر موکول نکنند و با برنامه‌ریزی مناسب، در سایر شب‌ها و روز‌های این ماه پربرکت نیز برای اهدای خون مراجعه کنند.
مدیرکل انتقال خون تأکید کرد: اهدای خون عملی انسان دوستانه و نجات بخش است که می‌تواند جان بیماران نیازمند را نجات دهد و استمرار آن در طول ماه رمضان، تضمین‌کننده تأمین پایدار ذخایر خونی استان خواهد بود.
وی در پایان از همه اهداکنندگان مستمر و داوطلبان جدید قدردانی کرد.


نظرات شما