پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵
ورزشی

بغداد جام جهانی را از دست داد

بغداد جام جهانی را از دست داد
پیام خراسان - ورزش ۳ /بغداد بونجاح که امیدوار بود آخرین تورنمنت ملی‌اش را در جام جهانی تجربه کند، حالا به شکلی غیرمنتظره و تلخ از برنامه‌های تیم ملی الجزایر کنار گذاشته شده ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /بغداد بونجاح که امیدوار بود آخرین تورنمنت ملی‌اش را در جام جهانی تجربه کند، حالا به شکلی غیرمنتظره و تلخ از برنامه‌های تیم ملی الجزایر کنار گذاشته شده است.
بغداد بونجاح، مهاجم باتجربه تیم ملی الجزایر، در جام جهانی ۲۰۲۶ جایی در فهرست «محاربان صحرا» نخواهد داشت و به این ترتیب، رؤیای او برای پایان دادن به دوران ملی‌اش با حضور در بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبال جهان از بین رفت.
کاپیتان باشگاه الشمال قطر چند روز قبل در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که دوست دارد آخرین فصل حضورش در تیم ملی الجزایر با شرکت در جام جهانی به پایان برسد. این تورنمنت می‌توانست نقطه پایانی ایده‌آل برای مهاجمی باشد که نقش مهمی در بازگشت الجزایر به سطح اول فوتبال آفریقا و قهرمانی این تیم در جام ملت‌های ۲۰۱۹ داشت.
با این حال، روزنامه «الخبر» الجزایر در گزارشی از نحوه مطلع شدن بونجاح از سرنوشتش پرده برداشت؛ اتفاقی که به نوشته این رسانه، بدون توجه به سال‌ها حضور و خدمات او برای تیم ملی رخ داده است.

پیام خراسان

طبق این گزارش، بونجاح نگران آن بود که در اردوهای آماده‌سازی تیم ملی با برخوردی تحقیرآمیز روبه‌رو شود. به این صورت که ابتدا به اردو دعوت شود اما پس از چند روز و در جریان ارزیابی بازیکنان، از فهرست نهایی کنار گذاشته شود.
اما اتفاقی که رخ داد حتی برای او شوکه‌کننده‌تر بود. نام بونجاح از ابتدا در فهرست اولیه اردوی آماده‌سازی الجزایر که قرار است از روز دوشنبه آغاز شود، دیده نشد و برخلاف دفعات گذشته، هیچ بلیت سفری هم از سوی فدراسیون فوتبال الجزایر برای او ارسال نشد.
همین موضوع باعث شد مهاجم باتجربه الجزایری به‌صورت غیرمستقیم متوجه شود که در برنامه‌های تیم ملی برای جام جهانی آینده جایی ندارد و قرار نیست در این تورنمنت حضور داشته باشد.
بازار


نظرات شما