يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
اقتصادی

برداشت انگور سیاه از گلخانه‌های خراسان شمالی

برداشت انگور سیاه از گلخانه‌های خراسان شمالی
پیام خراسان - انگور سیاه گلخانه‌ای، محصولی اقتصادی و بازار پسند است که این روز‌ها راهی بازار شده است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - انگور سیاه گلخانه‌ای، محصولی اقتصادی و بازار پسند است که این روز‌ها راهی بازار شده است. 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، چند سالی است که کشت این محصول در گلخانه‌های خراسان شمالی به دلیل کیفیت مطلوب و بهره وری بالا مورد توجه تولیدکنندگان قرار گرفته است.
مهمترین ویژگی این نوع کشت کیفیت یکدست و خوشه‌هایی است که از نظر طعم و رنگ با نمونه‌های باغی رقابت می‌کنند.
در حالی که باغداران نگران تگرگ و سرمازدگی هستند در این گلخانه محصول در محیطی امن زودتر از موعد وارد بازار میشود.
گلخانه انگور سیاه نشان داد که با کمی خلاقیت و دانش میتوان از کمترین منابع بیشترین و باکیفیت‌ترین محصول برداشت کرد.
توسعه گلخانه‌های مدرن علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب، نقش مهمی در افزایش تولید، ارتقای بهره وری و ایجاد اشتغال پایدار در بخش کشاورزی دارد.
بهره وری در کشت‌های گلخانه‌ای به مراتب بالاتر از روش‌های سنتی است و در برخی محصولات تا بیش از ۱۰ برابر افزایش تولید به همراه دارد.
خراسان شمالی سالانه حدود ۱۰۰ هزار تن انواع انگور تولید می‌کند و از قطب‌های مهم انگور کشور به شمار می‌رود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما