يکشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

در سال جاری؛

واگذاری ۵۷۲ هکتار زمین در خراسان جنوبی برای ساخت نیروگاه خورشیدی

واگذاری ۵۷۲ هکتار زمین در خراسان جنوبی برای ساخت نیروگاه خورشیدی
پیام خراسان - بیش از ۵۷۲ هکتار از اراضی خراسان جنوبی در سه ماهه نخست امسال، برای ساخت نیروگاه خورشیدی به متقاضیان واگذار شده است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بیش از ۵۷۲ هکتار از اراضی خراسان جنوبی در سه ماهه نخست امسال، برای ساخت نیروگاه خورشیدی به متقاضیان واگذار شده است.

پیام خراسان


سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار صدا و سیما خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، از واگذاری بیش از ۲ هزار و ۷۸۷ هکتار از اراضی خراسان جنوبی از سال ۹۵ تاکنون، برای ساخت نیروگاه خورشیدی به متقاضیان خبر داد.
کرباسچی گفت: از سال ۹۵ تا ۱۴۰۳ بالغ بر ۴۸ مورد به مساحت ۶۷۸ هکتار، سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۶۰ مورد به مساحت ۵۹۹ هکتار و در سال گذشته ۲۹۰ مورد به مساحت ۹۳۶ هکتار اراضی خراسان جنوبی برای ساخت نیروگاه خورشیدی استعلام و موافق شده است.
سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی افزود: پارسال ۳۲۹ نیروگاه خورشیدی استعلام شده که تعداد ۲۹۰ مورد موافقت و تعداد ۳۹ مورد شامل مخالفت و انصراف بوده است.
به گفته وی این اقدام ضمن توسعه پایدار منابع طبیعی، زمینه اشتغال و بهره‌برداری بهینه از اراضی را فراهم کرده است.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و‌آبخیزداری استان گفت: از ابتدای سال جاری نیز ۴۹ مورد درخواست ثبت شده که تعداد ۳۰ مورد موافقت، ۶ مورد مخالفت شده و ۱۳ مورد در حال بررسی است.
به گفته کرباسچی بیشترین تعداد واگذاری زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی در استان به شهرستان‌های بیرجند، قائنات، درمیان و طبس اختصاص دارد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


نظرات شما