پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
ورزشی

یوونتوس دومین باخت متوالی ژابی را رقم زد

یوونتوس دومین باخت متوالی ژابی را رقم زد
پیام خراسان - ورزش ۳/تیم فوتبال یوونتوس در دیداری دوستانه و پیش‌فصل که در ورزشگاه کای تاک هنگ‌کنگ برگزار شد، با تک‌گل تماشایی ادون ژگرووا موفق شد چلسی را با نتیجه ۱ بر ۰ شکست ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3/تیم فوتبال یوونتوس در دیداری دوستانه و پیش‌فصل که در ورزشگاه کای تاک هنگ‌کنگ برگزار شد، با تک‌گل تماشایی ادون ژگرووا موفق شد چلسی را با نتیجه ۱ بر ۰ شکست دهد. در نیمه نخست، هر دو تیم فرصت‌هایی برای گلزنی داشتند. آندره‌آ کامبیاسو و ژرمی بوگا برای یوونتوس و دنی ولبک، جیمی گیتنز و مارکو پالسترا

ورزش 3 /تیم فوتبال یوونتوس در دیداری دوستانه و پیش‌فصل که در ورزشگاه کای تاک هنگ‌کنگ برگزار شد، با تک‌گل تماشایی ادون ژگرووا موفق شد چلسی را با نتیجه ۱ بر ۰ شکست دهد.
در نیمه نخست، هر دو تیم فرصت‌هایی برای گلزنی داشتند. آندره‌آ کامبیاسو و ژرمی بوگا برای یوونتوس و دنی ولبک، جیمی گیتنز و مارکو پالسترا برای چلسی موقعیت‌هایی ایجاد کردند، اما هیچ‌کدام منجر به گل نشد تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

پیام خراسان

سرانجام در دقیقه ۶۸ مسابقه، قفل دروازه‌ها شکسته شد. کنان یلدیز با پاسی مناسب ادون ژگرووا را در پشت محوطه جریمه صاحب توپ کرد و این بازیکن با شوت کاددار و تماشایی پای چپ، توپ را به کنج بالای دروازه چلسی فرستاد. این گل فوق‌العاده پس از ماه‌ها ناکامی در گل‌زنی برای ژگرووا به ثمر رسید و پیروزی را برای شاگردان لوچانو اسپالتی رقم زد.
از نکات قابل توجه این دیدار، بازگشت میخایلو مودریک به ترکیب چلسی پس از لغو محرومیت دوپینگ او بود. این اولین بازی او پس از نوامبر ۲۰۲۴ به شمار می‌رفت.

پیام خراسان

این دومین شکست متوالی چلسی در بازی‌های پیش‌فصل بود؛ در حالی که یوونتوس موفق شد چهارمین کلین‌شیت پیاپی خود را در رقابت‌های تابستانی ثبت کند.


نظرات شما