پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

دستگیری باند کلاهبرداری سکه‌های تقلبی در خراسان شمالی‌

دستگیری باند کلاهبرداری سکه‌های تقلبی در خراسان شمالی‌
پیام خراسان - صدا و سیما/ رییس پلیس آگاهی خراسان‌شمالی از انهدام باند کلاهبرداری سریالی با ترفند فروش سکه‌های تقلبی در شهر آشخانه خبر داد. سرهنگ تقی توئی گفت: کارآگاهان این ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - صدا و سیما / رییس پلیس آگاهی خراسان‌شمالی از انهدام باند کلاهبرداری سریالی با ترفند فروش سکه‌های تقلبی در شهر آشخانه خبر داد.
سرهنگ تقی توئی گفت: کارآگاهان این نهاد در پی وقوع مجموعه‌ای از کلاهبرداری‌های مشابه در شهرستان آشخانه با بررسی دقیق اظهارات شکات و تحلیل میدانی، موفق به شناسایی شگرد پیچیده این باند شدند.
وی افزود: متهمان با استفاده از ترفند معرفی سکه‌های طلای قدیمی و ارائه چند سکه اصل به منظور جلب اعتماد خریداران، اقدام به معامله با قربانیان می‌کردند.
سرهنگ توئی ادامه داد: این افراد در مرحله اصلی معامله، سکه‌های تقلبی را در ازای دریافت دلار و سکه‌های بهار آزادی به خریداران می‌فروختند.
ربیس پلیس آگاهی با تشریح جزئیات عملیات گفت: با انجام اقدامات فنی و تخصصی یکی از متهمان اصلی شناسایی و پس از طی مراحل تعقیب و مراقبت، دستگیر شد.
وی یادآور شد: این متهم در مواجهه حضوری با شکات، به نقش خود در این جرایم اعتراف و همدستان خود را معرفی کرد که در ادامه، 9 متهم دیگر نیز بازداشت شدند.
وی همچنین تصریح کرد: در جریان بازرسی از مخفیگاه متهمان، مقادیر قابل توجهی سکه تقلبی و دلار کشف و ضبط شد.
وی گفت: 10 متهم در این خصوص بازداشت و خسارت 240 میلیارد ریالی مالباختگان به حساب آنها بازگشته است.
رییس پلیس آگاهی در پایان اعلام کرد: پرونده متهمان تشکیل شده و با صدور قرار قضایی، جهت پیمودن مراحل قانونی روانه زندان شده‌اند.


نظرات شما