پیام خراسان - هزار و 630 میلیارد تومان در دو سال گذشته در بخش کشاورزی استان سرمایه گذاری شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در 2 سال گذشته 677 طرح بخش کشاورزی با سرمایهگذاری حدود هزار و 630 میلیارد تومان افتتاح و به بهرهبرداری رسیده است.
اسفندیاری افزود: اجرای این طرحها در استان زمینه اشتغال 396 نفر را فراهم کرده و حدود 190 هزار خانوار از مزایای آنها بهرهمند شدهاند.
وی گفت: در کنار سرمایهگذاری مستقیم برای اجرای طرح ها، بیش از هزار و 160 میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل منابع مختلف استانی و ملی برای تامین مالی طرحهای کشاورزی پرداخت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: تامین مالی، تکمیل زیرساختها و حمایت از سرمایهگذاری در بخش کشاورزی از مهمترین ابزارهای دستگاه اجرایی برای حفظ ظرفیت تولید و ایجاد زمینه برای توسعه فعالیتهای اقتصادی در مناطق روستایی است.
اسفندیاری افزود: احیای 512 رشته قنات، اجرای آبیاری نوین در 2 هزار و 890 هکتار و احداث نیروگاه خورشیدی در کنار 136 حلقه چاه کشاورزی از مهمترین اقدامات در این مدت بوده است.