پیام خراسان - ایرنا / رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: جسد مرد حدود ۲۸ سال سن با هویت مجهول توسط تیم غواصی این آتش نشانی از رودخانه دز بیرون کشیده شد.
عبدالحسین معظمفر یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: عصر امروز طی تماس با سامانه ۱۲۵ این سازمان، رویت جسد مردی با هویت مجهول در رودخانه دز اطلاع داده شد.
وی افزود: ستاد فرماندهی عملیات به سرعت نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره سه را به محل گزارششده واقع در ضلع غربی رودخانه، پاییندست پل قدیم اعزام کرد.
رییس سازمان آتش نشانی دزفول بیان کرد: این جسد در حضور عوامل انتظامی از رودخانه خارج و به منظور انجام مراحل قانونی و شناسایی هویت، به باغ بهشت دزفول منتقل شد.
بر اساس اعلام رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول، ۲۴ مردادماه امسال نیز جسد جوان ۲۵ ساله اهل حمیدیه که در ضلع غربی دز نزدیک پل جدید غرق شده بود، با تلاش تیم غواصی کشف و از آب بیرون کشیده ش