پیام خراسان - ورزش 3 /چلسی از امضای یک قرارداد اسپانسری یکساله جدید با شرکت «سیرکل اینترنت گروپ» خبر داد.
بر اساس این قرارداد، لوگوی USDC متعلق به شرکت سیرکل، یک استیبلکوین دیجیتال که برای حفظ ارزش برابر با دلار آمریکا طراحی شده، در این فصل روی قسمت جلوی پیراهن بازیکنان چلسی قرار خواهد گرفت.
چلسی در بیانیهای اعلام کرد که سیرکل امکان انتقال پول در سراسر جهان را با سرعت اینترنت و بهصورت ۲۴ ساعته و هفت روز هفته فراهم میکند. آبیها فصل را برای چهارمین سال متوالی بدون اسپانسر جلوی پیراهن آغاز کرده بودند. آخرین قرارداد بلندمدت باشگاه با شرکت مخابراتی «تری» بود که در پایان فصل ۲۳-۲۰۲۲ به پایان رسید.

چلسی پس از آن قراردادهای کوتاهمدتی با شرکت هوش مصنوعی Infinite Athlete و شرکت املاک و مستغلات داماک مستقر در دبی امضا کرد. با این حال، در این مدت چلسی نسبت به هر باشگاه دیگری در لیگ برتر، مدت بیشتری بدون شریک تجاری روی قسمت جلوی پیراهنش بوده است.
چلسی اعلام کرده قرارداد جدید با سیرکل که یک شرکت سهامی عام است، درآمد اسپانسری جدیدی مطابق با ارزش مورد انتظار بازار برای این جایگاه به همراه خواهد داشت. تصور میشد ارزش بازار این جایگاه حدود ۵۰ میلیون پوند در هر فصل باشد، هرچند رقم دقیق قرارداد اعلام نشده است.