دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

نقش تشکل‌های تعاونی در حل مشکلات واحد‌های تولیدی مشهد

نقش تشکل‌های تعاونی در حل مشکلات واحد‌های تولیدی مشهد
پیام خراسان - بیش از ۵۰ درصد از چهار هزار نیروی تعدیل‌ شده در خراسان رضوی به کار بازگشته‌اند و حقوق و مطالبات آنها نیز پرداخت شده است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بیش از ۵۰ درصد از چهار هزار نیروی تعدیل‌ شده در خراسان رضوی به کار بازگشته‌اند و حقوق و مطالبات آنها نیز پرداخت شده است.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های تعاونی مشهد با اشاره به ضرورت افزایش مسئولیت‌پذیری تشکل‌های کارگری و تعاونی گفت: حس مسئولیت‌پذیری باید در تشکل‌های ما بیش از گذشته تقویت شود؛ چرا که در کارگاه‌ها و واحد‌های تولیدی مختلف مشکلاتی وجود دارد که با ورود و پیگیری تشکل‌ها می‌توان برای حل آنها اقدام کرد.
محمد رضا ولیان افزود: تشکل‌ها باید علاوه بر پیگیری مطالبات، در مسیر شناسایی مشکلات واحد‌های تولیدی و ارائه راهکار نیز نقش فعال‌تری داشته باشند و به عنوان بازوی مشورتی مجموعه‌های اقتصادی و تولیدی عمل کنند.
وی همچنین با اشاره به مشکلات ایجادشده پس از جنگ ادامه داد: با توجه به شرایط به وجود آمده، تشکلی در حوزه مشاوره ایجاد کردیم که نتیجه آن کاهش ۶۲ درصدی شکایات در سه ماه نخست سال بود.
ولیان گفت : فعالیت این مجموعه در کنار کاهش مراجعات و شکایات، موجب شد حدود ۱۳ میلیارد تومان از منابع دولتی نیز صرفه‌جویی شود که این موضوع نشان‌دهنده اهمیت استفاده از ظرفیت تشکل‌ها در حل مسائل و پیشگیری از شکل‌گیری اختلافات است.
وی بر ضرورت تقویت همکاری میان تشکل‌های تعاونی، کارگری و مجموعه‌های مرتبط با حوزه تولید و اشتغال تأکید کرد و افزود: هرچه ارتباط میان این تشکل‌ها و دستگاه‌های اجرایی بیشتر شود، مسائل کارگران و واحد‌های تولیدی با سرعت و هزینه کمتری قابل پیگیری و حل خواهد بود.
در این نشست، راهکار‌های افزایش نقش‌آفرینی تشکل‌های تعاونی در حوزه تولید، اشتغال و حل مشکلات کارگران و کارفرمایان مورد بررسی قرار گرفت و بر استفاده بیشتر از ظرفیت‌های مشورتی و اجرایی این تشکل‌ها تأکید شد.


نظرات شما