دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

استاندار خراسان شمالی؛

شایستگی ورزشکاران استان، سکوهای قهرمانی جهان است

شایستگی ورزشکاران استان، سکوهای قهرمانی جهان است
پیام خراسان - استاندار خراسان شمالی با تأکید بر حمایت از تمامی رشته‌های ورزشی استان گفت: جوانانی که وارد عرصه ورزش می‌شوند، سرمایه‌های ارزشمند استان هستند و باید برای رشد و موفقیت آنان سرمایه‌گذاری کنیم.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان شمالی با تأکید بر حمایت از تمامی رشته‌های ورزشی استان گفت: جوانانی که وارد عرصه ورزش می‌شوند، سرمایه‌های ارزشمند استان هستند و باید برای رشد و موفقیت آنان سرمایه‌گذاری کنیم.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، بهمن نوری در مراسم بدرقه ستارگان ورزش استان در مسیر حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن، اظهار کرد: امروز حضور پنج ورزشکار خراسان شمالی در تیم‌های ملی، حاصل تلاش و شایستگی جوانان استان است و حضور آنان در این رقابت‌ها مایه افتخار مردم خراسان شمالی خواهد بود.
وی افزود: در ابتدای پذیرش مسئولیت در استان، در دیداری با وزیر ورزش و جوانان مطرح شد که خراسان شمالی از ظرفیت‌های ورزشی بسیار خوبی برخوردار است و بر همین اساس، تلاش کردیم از ظرفیت‌های موجود برای توسعه ورزش استان استفاده کنیم.
نوری با اشاره به ظرفیت های قهرمانی در رشته کوراش خراسان شمالی، گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، انجمن کوراش در خراسان شمالی مستقر شد تا ورزشکاران این رشته بتوانند در عرصه‌های ملی و فراملی بدرخشند.
استاندار خراسان شمالی تأکید کرد: توجه به کوراش به هیچ عنوان به معنای کم‌اهمیت دانستن سایر رشته‌های ورزشی نیست و همه رشته‌ها برای ما اهمیت دارند و تلاش می‌کنیم با توجه به منابع محدود، برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در رشته‌های مختلف اقدام کنیم.
وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم جوانی که وارد عرصه ورزش می‌شود، نیازمند حمایت و سرمایه‌گذاری است؛ به همین دلیل منابعی را برای رشته‌های مختلف ورزشی استان اختصاص داده‌ایم.
نوری مجموعه ورزشی ۶ هزار نفری بجنورد را یکی از اولویت‌های مهم استان دانست و گفت: تکمیل این مجموعه برای ما بسیار مهم است و تمام تلاش خود را برای به سرانجام رساندن آن به کار خواهیم گرفت. وی افزود: مجموعه علیدخت نیز تکمیل شده و برای برگزاری رویدادها و مسابقات ملی کوراش، کمبودی ندارد.
استاندار خراسان شمالی با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از امکانات موجود تصریح کرد: در کنار توسعه زیرساخت‌ها، نباید در استفاده از همین امکاناتی که در اختیار داریم کم‌کاری کنیم؛ برخی منابع و ظرفیت‌های ورزشی استان به شکل مطلوب مورد استفاده قرار نمی‌گیرند و باید بهره‌وری از این ظرفیت‌ها افزایش یابد.
وی همچنین از پیگیری برای توسعه ورزش سوارکاری در استان خبر داد و گفت: پیست اسب‌دوانی یکی از نیازهای مهم ورزشی خراسان شمالی است که در این زمینه کارگروه تشکیل شده و مسئول هیئت نیز مشخص شده است.
نوری در پایان خطاب به ورزشکاران اعزامی استان به بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: شایستگی شما حضور در سکوهای قهرمانی جهان است. هر آنچه در توان داشتیم برای فراهم کردن شرایط حضور شما انجام دادیم و بابت برخی کمبودها نیز عذرخواهی می‌کنیم؛ امیدواریم این کاستی‌ها با قهرمانی شما و به اهتزاز درآمدن پرچم پرافتخار ایران در سکوهای بین‌المللی جبران شود. همچنین در این مراسم، ۲ کوراش کار استان برای حضور در رقابت های کوراش نظامیان جهان بدرقه شدند.


نظرات شما