شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵
گفتگو

الگوی جدید پیوند دانشگاه و صنعت در سیستان و بلوچستان اجرا می‌شود

الگوی جدید پیوند دانشگاه و صنعت در سیستان و بلوچستان اجرا می‌شود
پیام خراسان - ایرنا/ رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: فاصله میان آموزش دانشگاهی و نیاز واقعی صنعت به‌ویژه در حوزه نیروی انسانی، ضرورت بازنگری در شیوه‌های آموزش عالی را ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: فاصله میان آموزش دانشگاهی و نیاز واقعی صنعت به‌ویژه در حوزه نیروی انسانی، ضرورت بازنگری در شیوه‌های آموزش عالی را ایجاد کرده و در همین راستا الگوی جدید «فرآ» با اجرای آزمایشی در چند دانشگاه از جمله این مرکز در حال پیگیری است.
غلامرضا زمانیان در نشست الگوی جدید «مشارکت صنعت و دانشگاه در تربیت سرمایه انسانی آینده ساز صنعت» (طرح فرآ) که در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار کرد: در بازدید از کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی، یکی از مسائل مطرح‌شده از سوی بخش صنعت، کیفیت و تناسب نیروی انسانی با نیازهای محیط کار بوده است.
وی بیان کرد: دانشگاه‌ها نیروی انسانی تربیت می‌کنند اما بخشی از این نیروها پس از ورود به بنگاه‌های اقتصادی با فضای صنعت و مهارت‌های مورد نیاز محیط کار فاصله دارند؛ موضوعی که باید در فرایند آموزش عالی مورد توجه قرار گیرد.
زمانیان اضافه داد: بر همین اساس، با همکاری تعدادی از استادان و مدیران حوزه آموزش عالی، بررسی یک الگوی نوین برای نزدیک‌تر کردن آموزش دانشگاهی به نیاز صنعت دنبال شده و چند دانشگاه کشور از جمله سیستان و بلوچستان نیز به‌صورت آزمایشی وارد این فرایند شده‌اند.
وی ادامه داد: در این الگو، موضوع هایی مانند ساختار آموزشی، برنامه‌ریزی آموزش عالی، رشته‌های دانشگاهی و استفاده از ظرفیت استادان برای پاسخگویی بهتر به نیازهای بخش صنعت مورد توجه قرار گرفته است.
زمانیان با اشاره به ظرفیت علمی و پژوهشی استادان دانشگاه‌ها، گفت: استفاده هدفمند از این ظرفیت می‌تواند زمینه تحول در آموزش دانشگاهی و نزدیک‌تر شدن مهارت‌های دانش‌آموختگان به نیازهای واقعی محیط کار را فراهم کند.


نظرات شما