دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

تعطیلات خود را چگونه گذراندید؟

تعطیلات خود را چگونه گذراندید؟
پیام خراسان - ورزش ۳/تیم فوتبال تراکتور در حال گذراندن تمرینات سنگین‌تر برای بازگشت به رقابت‌های لیگ و جبران شکست مقابل استقلال خوزستان است. تراکتوری‌ها در اولین مسابقه پس از ...
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3/تیم فوتبال تراکتور در حال گذراندن تمرینات سنگین‌تر برای بازگشت به رقابت‌های لیگ و جبران شکست مقابل استقلال خوزستان است. تراکتوری‌ها در اولین مسابقه پس از تعطیلات مقابل استقلال قرار خواهند گرفت و پس از آن باید الشمال قطر خارج از خانه میزبانی کنند. دو مسابقه با فاصله کم و سفری که قرار است بیش ا

ورزش 3 /تیم فوتبال تراکتور در حال گذراندن تمرینات سنگین‌تر برای بازگشت به رقابت‌های لیگ و جبران شکست مقابل استقلال خوزستان است.
تراکتوری‌ها در اولین مسابقه پس از تعطیلات مقابل استقلال قرار خواهند گرفت و پس از آن باید الشمال قطر خارج از خانه میزبانی کنند. دو مسابقه با فاصله کم و سفری که قرار است بیش از حد استاندارد طول بکشد.
آخرین بازی تراکتور قبل از فیفادی مسابقه سرخپوشان ایرانی مقابل شباب الاهلی بود که با شکست یک بر صفر به پایان رسید و حالا وقت جبران این نتیجه در دو بازی حساس پیش روی این تیم پرستاره است که تعدادی از بازیکنانش را به دلیل درگیری در تیم‌های ملی و المپیک در اختیار ندارد.
البته فرصت تعطیلات زمانی برای بازیکنان جانشین و دعوت نشدگان به تیم ملی هم هست تا در آنجا بتوانند خود را به عنوان یک بازیکن فیکس در کاغذهای پر از یادداشت جواد نکونام جای بدهند.
هادی حبیبی‌نژاد، هافبک خوزستانی و میلاد زکی‌پور، مدافع چپ اهل مازندران دو بازیکنی هستند که تمرینات را جدی گرفته و می‌خواهند آینده خودشان را در تراکتور تغییر بدهند. برای آن‌ها نیمکت‌نشینی کافی است و وقت حضور در ترکیب اصلی فرا رسیده است.

پیام خراسان

این تصویر، قسمتی از تمرینات روز گذشته جواد نکونام را به نمایش می‌گذارد.


نظرات شما