يکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵
اجتماعی

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی :

بیش از ۴ میلیارد تومان داروی قاچاق در مرز دوغارون کشف شد

بیش از ۴ میلیارد تومان داروی قاچاق در مرز دوغارون کشف شد
پیام خراسان - مرزبانان هنگ مرزی تایباد موفق به کشف مقادیر قابل توجه داروی قاچاق به ارزش بیش از ۴ میلیارد تومان شدند.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مرزبانان هنگ مرزی تایباد موفق به کشف مقادیر قابل توجه داروی قاچاق به ارزش بیش از ۴ میلیارد تومان شدند.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: مرزبانان هنگ مرزی تایباد در مرکز کنترل و مراقبت مرزی ۱۷ شهریور، حین بازرسی خودرو‌های عبوری در مسیر خروج از کشور به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و آن را توقیف می‌کنند.
سردار مجید شجاع افزود: مرزبانان در بررسی این خودرو موفق به کشف ۵۱۰ عدد ویال تزریقی آلبومین، نوعی داروی خونی، شدند که در قسمت اتاقک کامیون جاسازی شده بودند.
وی ادامه داد: همچنین در ۲ عملیات جداگانه نیز از ۲ دستگاه کامیون در مجموع ۱۱۰ قلم داروی مختلف که در اتاقک خودرو جاسازی شده بودند، کشف و ضبط شد.
وی بیان کرد: کارشناسان ارزش این تعداد داروی قاچاق را ۴ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان برآورد کرده‌اند.
سردار شجاع با بیان اینکه تشدید اقدامات شناسایی و مقابله با قاچاق کالا در دستور کار مرزبانی قرار گرفته است، تصریح کرد: در این رابطه ۳ نفر به عنوان قاچاقچی دارو دستگیر و به همراه دارو‌های کشف‌ شده به مراجع حقوقی تحویل شدند.
وی خاطرنشان کرد: مرزبانی فراجا در هر شرایطی به مثابه سد حفاظتی در برابر سوداگران و قاچاقچیان کالا و ارز به شمار می‌آید و این مقوله در مسیر اقتصاد مقاومتی و جهش تولید کارگشا خواهد بود.
مرز زمینی دوغارون تایباد در فاصله ۱۳۰ کیلومتری از هرات افغانستان و ۲۵۰ کیلومتری از مشهد قرار دارد.


نظرات شما