شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵
اجتماعی

تصویب طرح خرید ۱۱۶ دستگاه اتوبوس برای مشهد در جلسه علنی شورای شهر

تصویب طرح خرید ۱۱۶ دستگاه اتوبوس برای مشهد در جلسه علنی شورای شهر
پیام خراسان - طرح ۲ فوریتی شهرداری مشهد برای خرید ۱۱۶ دستگاه اتوبوس با ۴۳ هزار و ۷۱۹ میلیارد ریال هزینه امروز در جلسه علنی شورای شهرمصوب شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - طرح ۲ فوریتی شهرداری مشهد برای خرید ۱۱۶ دستگاه اتوبوس با ۴۳ هزار و ۷۱۹ میلیارد ریال هزینه امروز در جلسه علنی شورای شهرمصوب شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، این طرح امروز در صد و نود و ششمین جلسه علنی شورای شهر مشهد این طرح ۲ فوریتی شامل؛ خرید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس تک کابین ۱۲ متری و ۱۶ دستگاه اتوبوس ۲ کابین ۱۸ متری بررسی شد با ۱۳ رای موافق از ۱۵ عضو حاضر در جلسه مصوب شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در مشهد هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس فعال است و نیاز این کلانشهر تامین هزار دستگاه اتوبوس دیگر است.
پوریا محمدیان یزدی افزود: در این دوره مدیریت شهری ۴۱۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مشهد افزوده شد.
وی اضافه کرد: در راستای تحقق قرارداد‌های سابق؛ در یک سال گذشته ۶۳ دستگاه اتوبوس تک کابین و ۳۰ دستگاه اتوبوس ۲ کابین از شرکتی که اکنون قرار است قرارداد خرید ۱۱۶ دستگاه اتوبوس با آن منعقد شود، تحویل گرفته‌ایم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: با انعقاد قرارداد جدید؛ اتوبوس‌ها در کوتاه‌ترین زمان وارد ناوگان خواهد شد و در نخستین مرحله واریز پول؛ ۷۵ دستگاه اتوبوس تحویل می‌شود.
محمدهادی محمدی‌مقدم معاون اقتصادی شهردار نیز گفت: پارسال قیمت خرید هر دستگاه اتوبوس ۱۱.۵ میلیارد تومان بوده، اما امسال این نرخ به ۳۳ میلیارد تومان رسیده است و تاخیر در خرید اتوبوس به نفع شهر نیست.


نظرات شما