دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
سیاسی

نصب تمثال ۳۰۰ شهید در ورودی شهر تربت حیدریه

نصب تمثال ۳۰۰ شهید در ورودی شهر تربت حیدریه
پیام خراسان - تربت حیدریه- رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت حیدریه از نصب تمثال ۳۰۰ شهید در ورودی شهر تربت حیدریه خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - تربت حیدریه- رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت حیدریه از نصب تمثال ۳۰۰ شهید در ورودی شهر تربت حیدریه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زاهدی شامگاه یکشنبه در آیین رونمایی از تمثال شهدای والامقام و رونمایی از کتاب‌های انقلاب اسلامی در تربت حیدریه از اجرای طرح نصب تمثال مطهر ۳۰۰ شهید والامقام در ورودی این شهر خبر داد و اظهار کرد: این اقدام در راستای بزرگداشت یاد و خاطره شهدا و به منظور سپاسگزاری از ایثارگری‌های آنها انجام شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت حیدریه گفت: برای انتخاب طرح نهایی، ۱۶ طرح توسط کمیته‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت طرح گل لاله به دلیل همخوانی با فرهنگ ایثار و شهادت و اجماع نظر هنرمندان و دست‌اندرکاران، برای اجرا در ورودی شهر انتخاب شد.
وی بیان کرد: هر یک از این تابلوها با ابعاد یک متر عرض و یک و نیم متر ارتفاع از جنس ورق گالوانیزه ساخته شده و کیفیت چاپ آنها به گونه‌ای است که تا ۱۰ سال ماندگاری و ضمانت دارد.
زاهدی با بیان اینکه این تمثال‌ها در مسیر ورودی شهر از کارخانه کاشی تا میدان ۲۲ بهمن و همچنین از این میدان تا انتهای محدوده خدمات شهری در محور زاوه نصب شده است، خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه فرهنگی، اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال هزینه شده است.


نظرات شما