چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

تا پایان سال جاری؛

بیش از ۱۰۰ مگاوات به توان نیروگاه‌های خورشیدی خراسان جنوبی افزوده می‌شود

بیش از ۱۰۰ مگاوات به توان نیروگاه‌های خورشیدی خراسان جنوبی افزوده می‌شود
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۵ بیش از ۱۰۰ مگاوات دیگر به نیروگاه‌های خورشیدی استان افزوده شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۵ بیش از ۱۰۰ مگاوات دیگر به نیروگاه‌های خورشیدی استان افزوده شود.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، استاندار خراسان جنوبی در ستاد انرژی‌های تجدیدپذیر استان، با تأکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر استان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تاکنون ۱۴۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان به بهره‌برداری رسیده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۵ بیش از ۱۰۰ مگاوات دیگر به این ظرفیت افزوده شود.
هاشمی با بیان اینکه خراسان جنوبی به قطب توسعه انرژی خورشیدی کشور تبدیل می‌شود، گفت: خراسان جنوبی به دلیل برخورداری از روز‌های آفتابی در طول سال و همچنین شرایط مناسب اقلیمی، یکی از مستعدترین استان‌های کشور برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به شمار می‌رود.
وی با اشاره به ضرورت پیشگامی دستگاه‌های اجرایی در استفاده از انرژی‌های پاک افزود: در حال حاضر بیش از ۸۸ اداره کل در استان فعالیت دارند که از این تعداد، بیش از ۷۰ دستگاه به صفحه خورشیدی مجهز شده‌اند و تنها ۱۷ اداره کل باقی مانده‌اند که باید مطابق دستور رئیس‌جمهور تا پایان سال ۱۴۰۵ نسبت به نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی اقدام کنند.
استاندار گفت: تنها در هفته گذشته نیز یک نیروگاه ۱۰ مگاواتی در دیهوک افتتاح شد و این در حالی است که پیش از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان حدود ۲۰ مگاوات بود و اکنون این رقم به بیش از ۱۴۴ مگاوات رسیده که نشان‌دهنده افزایش قابل توجه این بخش است.
هاشمی افزود: برای حدود ۲ هزار و ۷۹۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مجوز صادر شده و برای حدود ۸۵۰ مگاوات نیز قرارداد‌های اجرایی منعقد شده است.
به گفته وی بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بیش از ۱۰۰ مگاوات دیگر به ظرفیت فعلی استان افزوده شود.
استاندار با اشاره به وضعیت تولید و مصرف برق در استان گفت: پیک مصرف برق استان در سال گذشته حدود ۳۷۰ مگاوات بوده، در حالی که میزان تولید برق به بیش از ۵۴۰ مگاوات رسیده است و این موضوع نشان می‌دهد که خراسان جنوبی علاوه بر تأمین نیاز داخلی، مازاد برق نیز تولید می‌کند.
هاشمی همچنین از استقبال سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای حضور در پروژه‌های انرژی خورشیدی استان خبر داد.
استاندار خراسان جنوبی افزود: تاکنون سرمایه‌گذارانی از کشور‌های عمان، امارات متحده عربی، آلمان، آفریقای جنوبی و همچنین ایرانیان مقیم خارج از کشور برای سرمایه‌گذاری در این بخش اعلام آمادگی کرده‌اند.
هاشمی گفت: مذاکراتی با سرمایه‌گذاران چینی نیز در حال انجام است و هم‌اکنون هفت سرمایه‌گذار در طرح‌های بزرگ مقیاس ۱۰، ۲۰ و ۳۰ مگاواتی استان مشغول فعالیت هستند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


نظرات شما