پیام خراسان - شهردار تایباد گفت: امسال ۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در حوزه مدیریت شهری در این شهر مرزی تکمیل شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی ، شهردار تایباد در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: این طرح ها با ۶۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
مهرداد کریمزاده افزود: بازار صنایع دستی مولانا با ۸ باب مغازه یکی از طرحهای عمرانی و اقتصادی شهرداری تایباد محسوب میشود که با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار با هزار و ۵۰۰ متر مربع زیربنا ساخته شده است.
شهردار تایباد بیان کرد: طرح بهسازی بوستانهای جانباز و ایثارگران با مجموع ۱۳ میلیارد تومان اعتبار به پایان رسیده و همچنین نماد میدان یوسفآباد با بهرهگیری از حال و هوای جنگ تحمیلی با هزینه ۷۰۰ میلیون تومانی طراحی و نصب شده است.
کریمزاده با بیان اینکه ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع از معابر شهر تایباد با اعتبار ۲۸ میلیارد تومان آسفالت و روکش شده، اضافه کرد: ساخت بلوارهای ۱۴۰ متری امام رضا (ع) و ۶۰۰ متری شهید آریامنش، روشنایی بلوارهای حاج قاسم سلیمانی، شهید فخریزاده و آزادی از دیگر طرح های اجرا شده است.
شهردار تایباد گفت: کمربندیهای جمهوری اسلامی و شهیدان دادمحمدی از حیاتیترین طرحهای عمرانی این شهر بودند که ساخت و دوباندهسازی آنها ۱۷ سال معطل مانده بود و سبب وقوع حوادث رانندگی و مصدومیت و فوت کاربران جادهای میشد؛ اما از زمان بهرهبرداری تاکنون هیچ گونه تصادفی در این محورها رخ نداده است.
شهرستان تایباد با ۱۴۸ هزار نفر جمعیت، دارای ۲ بخش مرکزی و میانولایت و ۳۸ روستاست.