دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

لایروبی ۷۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب مسیل‌های مانه در خراسان شمالی

لایروبی ۷۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب مسیل‌های مانه در خراسان شمالی
پیام خراسان - فرماندار شهرستان مانه گفت : فاز اول نهضت لایروبی مسیل‌های شهرستان مانه با ۷۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب به پایان رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - فرماندار شهرستان مانه گفت : فاز اول نهضت لایروبی مسیل‌های شهرستان مانه با ۷۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، مقیمی گفت : در این مرحله از طرح نهضت لایروبی ۱۱ نقطه از شهرستان مانه با مشارکت اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شرکت آب منطقه‌ای و با اعتبار ۹ میلیارد ریال لایروبی شد.
وی ادامه داد: این عملیات با مشارکت و همکاری اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شرکت آب منطقه‌ای و با ۴۵۰ ساعت کارکرد ماشین‌آلات به انجام رسید
مدیر کل مدیریت بحران استانداری نیز در بازدید از اجرای نهضت لایروبی در این شهرستان، خاطر نشان کرد: اجرای این طرح اقدام مؤثری در راستای پیشگیری از خسارات ناشی از سیلاب و مدیریت روان‌آب‌هاست و باید به‌صورت مستمر ادامه پیدا کند.
گودرزی افزود: پیگیری‌های انجام‌شده برای اجرای این طرح قابل تقدیر است و دستگاه‌های متولی باید همچنان پای کار باشند؛ سایر استان‌های کشور از تجربه اجرای این طرح الگوبرداری کرده‌اند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری همچنین بر آغاز فاز دوم عملیات لایروبی بلافاصله پس از پایان فاز اول تأکید کرد و اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع، نباید وقفه‌ای در اجرای این نهضت ایجاد شود و لازم است فاز دوم عملیات در اسرع وقت آغاز شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما